Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple koers nadert een cruciaal ondersteuningsniveau

De Ripple koers is in de afgelopen twee dagen met meer dan 10% gedaald. Hierdoor is het onder uit een belangrijk prijspatroon gebroken. Er ligt nu een kritieke ondersteuning rond de $1,10 maar de vraag is of dit stand kan houden.


Hoe staat de Ripple prijs ervoor?

Na de marktbrede correctie daalde de XRP prijs in de afgelopen 48 uur uur met zo’n 10 procent. Namelijk van $1,25 naar $1,10. De koersval heeft ervoor gezorgd dat Ripple nu uit een opgaand prijskanaal is gebroken. Wanneer de dag sluit onder het $1,10 niveau zou dat kunnen wijzen op een grotere neerwaartse trend op de korte termijn.

XRP daggrafiek – Bron: Tradingview

Als de ondersteuning rond de $1,10 (0,382 Fib en 20 daagse MA) geen stand houdt zal de volgende ondersteuning rond de $1,00 liggen.

Aan de andere kant ligt de eerste weerstand op $1,25. De volgende weerstand ligt rond de $1,28 en daarna op $1,36 (hoogste punt dat behaald werd deze maand) en $1,40. De RSI gaat naar beneden, wat aangeeft dat het bullish momentum van de afgelopen maand aan het vervagen is. Het bevindt zich echter nog steeds niet op de middellijn wat betekent dat het sentiment nog zeker niet bearish is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten