Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Ripple koers stijgt met 18% door 1 belangrijke reden

De Ripple prijs is vandaag met 18% gestegen tot zijn hoogste punt in twee maanden tijd. De XRP prijsstijging wordt waarschijnlijk veroorzaakt door 1 belangrijk gerucht.


Ripple prijs stijgt tot $0,74

Bitcoin weet maar niet de psychologische $60.000 grens te passeren en is daarom weer wat teruggezakt. De prijs ligt nu iets onder de $58.000 en als zodanig is de dominantie nog meer afgenomen. Ripple aan de andere kant presteert vandaag juist uitermate goed. De prijs van de XRP token is in 1 dag tijd met meer dan 18 procent gestegen tot een hoogtepunt van $0,74. Dat is het hoogste punt sinds 1 februari 2021. Toen steeg de XRP koers eventjes tot $0,77.

XRP daggrafiek – Bron: Tradingview

Sinds dat XRP rond 06:00 ’s ochtends de $0,74 aan heeft getikt is de koers wel weer wat teruggevallen. Op het moment van schrijven ligt de prijs namelijk rond de $0,693.


Wat is de oorzaak van de prijsstijging?

Er is 1 belangrijke reden aan te wijzen voor de prijsstijging van vandaag. Dat is dat er gisteren een gerucht naar buiten kwam dat Coinbase mogelijk de XRP token weer zal toevoegen aan zijn platform. Dat zou geweldig nieuws zijn aangezien Amerikanen dan eindelijk weer geld kunnen investeren in de token. Daarnaast is de kans groot dat wanneer Coinbase de handel weer opent andere Amerikaanse exchanges snel zullen volgen. Let wel, het gerucht is nog niet bevestigd.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten