Ripple, XRP
Persbericht

Ripple Koers Verwachting: Wanneer Zal $2000 Aan XRP Traders Crypto Miljonair Maken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Wie dacht dat de eeuwige strijd tussen Ripple Labs en de SEC voorbij zou zijn, komt wederom bedrogen uit. De Ripple koers daalde de afgelopen week met liefst 15%, tot groot afgrijzen van Ripple traders. Wat is de Ripple koers verwachting nu de token wederom in zwaar weer zit?

Ripple koers verwachting na 15% drop

De zorgen zijn groot onder Ripple traders, nadat de SEC aankondigde in beroep te gaan tegen de uitspraak van de beroemde Ripple rechtszaak van 2023. De waarde van de token daalde met ruim 15%, en heeft zich sindsdien nauwelijks hersteld.

Voorafgaand aan de koersval stond de token relatief stabiel rond de $0,63. Op $0,53 kon een goede support gevonden worden. 

Veel Ripple traders houden momenteel een zuinige Ripple koers verwachting op de korte termijn aan: de verwachting is dat een nieuwe rechtszaak ervoor zal zorgen dat de token voorlopig niet zal stijgen richting het oude niveau.

Desondanks blijft het vertrouwen onder investeerders groot – XRP was praktisch de eerste grote cryptomunt die actief de samenwerking zocht met grote financiële instellingen. Met name voor internationale overschrijvingen zou Ripple Labs een belangrijke rol kunnen gaan spelen.

Daar komt bij dat de Amerikaanse ‘aanval’ op XRP buiten de westerse landen nauwelijks tot beroering leidt. Japan en de BRICS landen (oa India en China) gaan door met de implementatie van Ripple. Hierdoor zal de token op de langere termijn waarschijnlijk wel weer gaan stijgen.

Crypto Miljonair Worden Dankzij Ripple Koers

Ripple traders die crypto miljonair willen worden, zullen dus voorlopig op hun handen moeten zitten. Analist Jacob Merkley heeft echter een bijzondere strategie bedacht, die zomaar eens succesvol uit zou kunnen pakken. Hij geeft aan dat investeerders die al langere tijd in XRP zitten, nu nog kunnen uitstappen zonder iets te verliezen.

Het geld kan tijdelijk opnieuw geïnvesteerd worden in andere tokens, bijvoorbeeld kleine cryptomunten met potentie. Op het moment dat de legale problemen met XRP echt voorbij zijn (volgens Merkley over enkele jaren pas), is het verstandig om opnieuw in de token te investeren.

Zet je nu $2000 in op XRP, dan zal de token bijna 500x over de kop moeten voordat je crypto miljonair bent – iets wat voorlopig uitgesloten lijkt.

Met XRP crypto miljonair worden, gaat dus waarschijnlijk voorlopig niet lukken. Het is verstandiger om bij de token weg te blijven en langere tijd te wachten – in tussentijd is het wel zaak om te investeren in nieuwe cryptomunten, zoals bijvoorbeeld presale tokens.

Drie tokens verdienen daarbij de aandacht, omdat zij vanwege hun bijzondere ecosysteem en (nu nog) kleine marktkapitalisatie de potentie hebben om flink te groeien. Het gaat hierbij om Pepe Unchained, Crypto All-Stars en Flockerz. Wat maakt deze munten zo bijzonder?

Pepe Unchained – presale meme crypto sensatie

De presale van de nieuwe meme coin Pepe Unchained vormt een van de grote verhalen van dit cryptojaar. In zeer korte tijd wist het team achter de token meer dan $17,8 miljoen (!) op te halen voor dit nieuwe tokenproject.

Investeerders geven aan dat zij zich aangetrokken voelen tot de token, deels vanwege het vrolijke design met de brutale kikker Pepe the Frog in de hoofdrol. Pepe is nog steeds een van de grootste meme coins van dit moment, en Pepe Unchained zou wel eens zijn opvolger kunnen worden.

De grootste reden voor de populariteit van $PEPU is echter het feit dat de token zal beschikken over een eigen L2 blockchain op Ethereum. Hierdoor zal het traden van de token goedkoper en sneller zijn dan veel andere meme coins. Bovendien zou de chain van Pepe Unchained uit kunnen groeien tot een HUB voor allerlei soorten meme coins – met $PEPU als belangrijkste token.

Wie ook mee wil doen aan de presale van Pepe Unchained moet snel zijn. De teller loopt snel op, waardoor ook FOMO aan het groeien is. Wil je $PEPU niet mislopen? Bezoek dan snel de officiële website.

> Nu naar Pepe Unchained! < 

Crypto All-Stars – extra rendement voor meme coins

De nieuwe token Crypto All-Stars kan binnenkort onder liefhebbers van meme coins voor de nodige sensatie zorgen. Het ecosysteem van $STARS zorgt er namelijk voor dat er grote rendementen voor ‘degens’ in het verschiet liggen.

Centraal bij Crypto All-Stars staat de MemeVault, een revolutionair stakingprotocol waarin investeerders alle verschillende grote meme coins kunnen plaatsen. Zij zijn hierbij niet gebonden aan bepaalde blockchains – de MemeVault is het eerste Unified Stakingprotocol ter wereld.

Hoe werkt dit in de praktijk? Stel, je hebt een grote partij Dogecoin. Deze kun je middels een smart contract in de MemeVault plaatsen. Als beloning hiervoor krijg je rendement in de vorm van de $STARS token. Wanneer je er ook voor kiest om $STARS te staken samen met (bijvoorbeeld) Dogecoin, kun je zelfs tot 3x meer rendement krijgen.

Het spreekt voor zich dat meme crypto whales dit trucje liever geheim houden – misschien is dat ook de reden dat voor dit veelbelovende project tot nu toe slechts $2 miljoen binnen is gekomen. Wil jij echter ook niet als deze grote traders optimaal profiteren van extra rendement? Zorg dan dat je snel wat $STARS in huis haalt.

> Nu naar Crypto All-Stars! <

Flockerz – Meme crypto voor het volk!

Klaar met alle nieuwe meme coins die door vage Russische of Chinese bedrijfjes worden opgezet? Klaar met de vele valse beloften, scams en rug pulls die rondgaan in de cryptowereld? Dan is Flockerz misschien wel iets voor jou!

 Flockerz is een nieuwe meme coin die op bijzondere wijze de macht aan de investeerders geeft. Wie in deze token investeert, krijgt namelijk zeggenschap over de munt en het ecosysteem. Flockerz werkt als een DAO, waardoor er geen centrale partij is die het zeggenschap opeist.

Bijzonder is dat stemmen niet alleen beloond wordt met zeggenschap over de richting die het platform opgaat. Wie regelmatig zijn mening laat blijken, wordt namelijk ook beloond in de vorm van extra tokens. Een mooie manier om (relatief passief) extra rendement op je investering te krijgen.

Ook investeren in Flockerz? Het project is gloednieuw, wat betekent dat je een van de eersten zult zijn! Dat betekent extra veel zeggenschap in de huidige fase, en een hogere yield wanneer jij jouw tokens nu ook al vastzet in een smart staking contract. Wacht dus niet te lang om je aan te sluiten bij ‘The Flock’.

> Nu naar Flockerz! <


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk