XRP, RIpple
Persbericht

Ripple Koers Verwachting: XRP Klaar Voor Pump Na Consolidatie – Kan Ripple 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nadat XRP eind vorige week nog een explosieve stijging doormaakte, moest het over het weekend het nodige terrein inleveren. Toch zijn crypto analisten nog altijd positief over de Ripple koers verwachting. Kan Ripple 1 euro worden?

De koers van de native token van Ripple, XRP, heeft over de afgelopen dagen de nodige volatiliteit doorgemaakt. Nadat het vorige week nog afsloot met een explosieve stijging, XRP behaalde op 18 juli een waarde van $ 0,635, moest het in de dagen daarna genoegen nemen met een daling richting de $ 0,54.

Ripple koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Toch lijkt XRP in staat te zijn om zich in het begin van deze nieuwe week weer te herpakken. Een goede zondag en een goede start van de maandag hebben ervoor gezorgd dat de koers van XRP nu weer boven de $ 0,60 is uitgekomen.

XRP is nu meer dan 12% gestegen over een periode van 7 dagen, en bijna 24% over de afgelopen maand. Deze stijgingen vinden plaats in een periode waarin de speculatie over de SEC vs Ripple rechtszaak alleen maar toeneemt, en het aantal transacties op het platform ook maar blijft stijgen.

Uitspraak in SEC vs Ripple rechtszaak nadert

Nu de rechtszaak tussen de SEC en Ripple zich in een vergevorderd stadium lijkt te bevinden, bereiden veel investeerders zich voor op mogelijke stijgingen.

Nieuws dat er op 25 juli een vergadering plaatsvindt, die mogelijk de status van XRP moet gaan bepalen, heeft geleid tot het nodige optimisme binnen de Ripple markt.

Veel investeerders zijn namelijk nog altijd overtuigd dat Ripple deze rechtszaak positief gaat afsluiten. Dus hoe sneller deze zaak nu afgesloten wordt, hoe beter.

Dit optimisme lijkt nu dus ook terug te vinden in de recente koers actie van Ripple.

Aantal transacties Ripple neemt toe

Naast dat er optimisme is ontstaan door de aankomende conclusie in de SEC vs Ripple rechtszaak, kunnen investeerders ook optimistisch zijn over de snelle stijging in het aantal uitgevoerde Ripple transacties.

De snelle stijging in het aantal Ripple transacties lijkt mogelijk veroorzaakt te worden door micro transacties, die steeds vaker terug te vinden zijn op de XRP ledger. Iets wat ook heeft geleid tot een stijging van het handelsvolume.

In Zuid-Korea was het 24-uurs handelsvolume van XRP op 17 juli zelfs hoger dan die van Bitcoin (BTC).

24-uurs handelsvolume XRP koers – Bron: CoinMarketCap

Een stijging in het handelsvolume lijkt in dit geval erg goed nieuws voor de Ripple koers. Het is mogelijk namelijk een teken dat investeerders zich voorbereiden op een nieuwe pump.

Ripple koers verwachting – kan Ripple 1 euro worden?

Het is niet alleen de toename in het aantal uitgevoerde transacties dat er veelbelovend uitziet voor de Ripple koers. Ook de RSI laat namelijk zien dat er sprake is van een overtuigend koopmomentum, terwijl er nog meer dan genoeg ruimte is voor verdere stijgingen.

De RSI bevindt zich namelijk op 63, en beweegt zich daarmee langzaam richting een gebied van bullishness. En het is niet alleen de RSI die een bullish signaal afgeeft. Ook het MACD-histogram geeft namelijk een koopsignaal af met een waarde van 0,03396.

De recente stijging van de Ripple koers heeft er daarnaast voor gezorgd dat de XRP nu meer waard is dan zijn EMA’s van zowel de korte als lange termijn.

Dit is een duidelijk teken dat de Ripple koers op de korte termijn een aanzienlijke stijging door kan maken. Hoe hoog deze stijging wordt is echter onduidelijk, met name vanwege de nog altijd niet afgeronde SEC vs Ripple rechtszaak.

De Ripple koers heeft eerder al laten zien dat een positieve uitspraak in deze rechtszaak kan leiden tot een stijging richting de $ 1. Dit zou een stijging zijn van meer dan 66%. Tegelijkertijd kan er natuurlijk ook nog altijd een negatieve uitspraak plaatsvinden, die mogelijk grote negatieve gevolgen kan hebben voor de nummer 7 van de crypto markt.

Het vooruitzicht van XRP blijft daarom vooralsnog erg afhankelijk van de ontwikkelingen in de SEC vs Ripple rechtszaak. Investeerders zullen deze rechtszaak daarom nauwlettend in de gaten moeten houden om te bepalen welke kant Ripple op kan gaan.

In de tussentijd zijn er ook andere altcoins die in staat zijn om op de korte termijn aanzienlijke winsten te realiseren. Met name presale tokens hebben over de afgelopen jaren laten zien dat ze hun vroege investeerders grootse winsten op kunnen leveren.

Om deze reden kan het interessant zijn om meer te weten te komen over een aantal van de beste presale projecten van 2024. Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de meest belovende presale projecten van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is misschien wel de meest belovende presale token van 2024. Dit project is namelijk bezig om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen, en onderscheidt zich hiermee van de vele Pepe coin (PEPE) alternatieven die geen utility met zich mee weten te brengen. De ontwikkeling van een nieuwe Layer 2 blockchain lijkt nu ook als geroepen te komen.

Veel van de meme coins die zich op Layer 1 blockchains bevinden hebben tegenwoordig namelijk te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten die het moeilijk maken voor investeerders om deze meme coins te verhandelen. De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained gaat hier nu dus verandering in aanbrengen. De visie van dit project gaat daarom ook volledig in op hoge transactiesnelheden tegen lage kosten.

Naast dat gebruikers van de Layer 2 functies kunnen profiteren zijn ze ook in staat om te profiteren van het degelijke staking systeem dat op het Pepe Unchained ecosysteem is te vinden. Binnen dit staking systeem worden extra hoge beloningen beloofd. Ondanks dat er al meer dan 400 miljoen tokens zijn vastgezet is er dan ook nog altijd sprake van een APY van dicht in de buurt van 400%.

De presale van Pepe Unchained bleek ook al snel een succes. Door binnen enkele weken bijna $ 5 miljoen aan vroege investeringen op te halen is het een van de meest succesvolle presales van dit jaar. Er lijkt nu dan ook nog maar weinig tijd te zijn voordat de presale zijn volgende fase in gaat en de huidige prijs van $ 0,008596 per token verder gaat stijgen.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – virale crypto game combineert passie van Olympische Spelen met de hiraliteit van meme karakters

The Meme Games is misschien wel de beste 2024 crypto game. Deze game is namelijk in staat om de passie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze game zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in spellen die gelijk lopen aan die van de Olympische Spelen. Gebruikers kunnen vervolgens aanzienlijke bonussen verdienen als ze het juiste karakter kiezen.

Gebruikers die een karakter willen kiezen zullen de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze een of meerdere tokens hebben gekocht zullen ze de mogelijkheid krijgen om te kiezen uit PEPE, DOGE, TURBO, WIF en BRETT. Gebruikers die het juiste karakter kiezen zullen een 25% bonus van hun aankoopbedrag krijgen. Gebruikers zijn eindeloos in staat om de MGMES token te kopen en kunnen dan dus ook eindeloos in aanmerking komen voor de 25% bonus.

De crypto game vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om extra MGMES tokens te verdienen. Het ecosysteem van The Meme Games gaat namelijk samen met een staking systeem, dat op dit moment grote rendementen aanbiedt. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten komen namelijk in aanmerking voor een APY van boven de 1.200%.

De presale van The Meme Games heeft nu in enkele dagen al meer dan $ 210.000 op weten te halen. De huidige prijs van $ 0,00905 per stuk gaat op vrijdag verder stijgen in waarde. Dit betekent dat vandaag het beste moment vormt om te profiteren van deze huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – nieuwe Play 2 Earn coin creëert volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn meme game die bezig is om een volledige gaming wereld te ontwikkelen die zich afspeelt in het Wilde Westen. Deze gaming wereld zit vol met games en functies die zijn gebruikers crypto beloningen op kunnen leveren. Zo kunnen gebruikers het tegen elkaar opnemen om in aanmerking te komen voor 5% van de token voorraad door een Shiba Sharpshooter te worden.

Ook kunnen gebruikers deelnemen aan andere spellen zoals de Lucky Lasso Lottery. In deze loterij komen gebruikers in aanmerking voor grote prijzen, terwijl een deel van de prijzenpot naar het goede doel gaat. Naast de loterij zijn er ook SHIBASHOOT tokens te verdienen met bijvoorbeeld de Campfire Storytelling sessies, waarbij gebruikers hun crypto ervaringen met elkaar kunnen delen.

Een ander belangrijk onderdeel van de Play 2 Earn wereld van Shiba Shootout is zijn unieke Cactus Staking systeem. In dit systeem zullen gebruikers hun vermogen afgebeeld zien worden door een cactus plant. Op deze manier zullen ze hun vermogen letterlijk kunnen zien groeien. Hoe meer vermogen, hoe groter je cactus plant groeit.

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $ 700.000 op weten te halen. Deze presale gaat op 24 juli zijn volgende fase in, wat betekent dat gebruikers nog maar beperkt de tijd hebben om SHIBASHOOT tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $ 0,0196 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Shiba Shootout Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.