Ripple labs, Ripplenet
Ripple

Ripple Labs erkent als de op drie na beste werkplek voor ouders

Het in Silicon Valley gevestigde Ripple Labs is erkend als de op drie na beste werkplek voor ouders in de Verenigde Staten. Die erkenning betekent eindelijk weer wat goed nieuws voor het bedrijf, dat al jaren in een slepende juridische strijd met de Securities and Exchange Commission (SEC) verwikkeld is.

Blije werknemers

Uit het onderzoek van ‘Great Place to Work’ blijkt dat 95 procent van de medewerkers van Ripple Labs het blockchain bedrijf een fantastische werkgever is. Dat is een stuk hoger dan de 57 procent van het gemiddelde Amerikaanse bedrijf. Ripple Labs scoorde ook goed in andere segmenten van het onderzoek, waardoor het uiteindelijk dus op plek vier eindigde in 2022.

100 procent van de medewerkers van Ripple Labs gaf aan dat ze een warm welkom kregen bij het bedrijf. Verder zegt 98 procent dat het mogelijk is om vrij te nemen wanneer daar behoefte aan is. Ook interessant is dat 97 procent van de medewerkers aangeeft dat het management ethisch en eerlijk handelt op zakelijk gebied. Dat geeft aan dat zij in ieder geval vertrouwen hebben in de uitkomst van de rechtszaak.

Ripple is tevreden

Het duurde uiteraard niet lang voordat Ripple Labs zelf op dit heugelijke nieuws reageerde. “We hebben een diverse gemeenschap van ouders en het is onze prioriteit om ze in die familie-reis bij te staan. We zijn trots om erkend te worden als één van de beste werkgevers voor ouders”, zo laat het bedrijf weten in een verklaring.

Uiteindelijk moet nog blijken of het bedrijf hier in de rechtszaak iets aan heeft, waarschijnlijk niet, maar het is wel goed om te lezen dat Ripple Labs zijn medewerkers op de eerste plaats zet. Daarmee is er eindelijk weer wat positief nieuws te melden over Ripple Labs. De volgende stap zou het winnen van de rechtszaak met de SEC zijn. De komende maanden moet blijken of dat een realistische hoop was.

Ripple nieuws

Ripple prijsvoorspelling: Analist voorziet stijging XRP naar 6 dollar
Mastercard prijst successen van Ripple in Latijns Amerika
Ripple reageert op dreigende SEC-boete van $2 miljard
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?