Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple lanceert kredietlijn om Fintechs te ondersteunen

Ripple heeft zijn Line of Credit service gelanceerd. Dit is een nieuwe bèta dienst op het RippleNet waarmee klanten die On-Demand Liquidity (ODL) gebruiken, op verzoek kapitaal kunnen verkrijgen om grensoverschrijdende betalingen op schaal uit te gaan voeren met behulp van de XRP token.


Ripple helpt kleine bedrijven

Beperkte toegang tot werkkapitaal is voor veel bedrijven een van de grootste belemmeringen voor groei. Fintechs en kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) hebben niet het kapitaal en de middelen om te concurreren met grote banken. Doordat de groei vastloopt wenden bedrijven zich tot kredietregelingen.

De kredietlijn van Ripple biedt vooraf toegang tot kapitaal voor elke markt via één kredietregeling. Degenen die ODL op RippleNet gebruiken, kunnen XRP tokens op krediet kopen bij Ripple. Volgens het officiële persbericht betalen klanten één vergoeding over het geleende bedrag, zonder verborgen kosten, en kunnen ze sneller dan met traditionele middelen goedkeuringen krijgen.

Line of Credit is al getest door RippleNet-klanten, die gespecialiseerd zijn in grensoverschrijdende geldoverdrachten. De kredietlijn is alleen bedoeld voor gebruik door in aanmerking komende institutionele RippleNet-klanten, niet voor consumenten. De beschikbaarheid verschilt per rechtsgebied. De kredietlijn wordt behandeld als een vorm van betaling om een ​​aankoop van XRP te financieren en is voor belastingdoeleinden geen lease of lening van XRP.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten