pbpb
Persbericht

Ripple Nieuws: XRP Ledger Activiteit Bereikt ATH Ondanks Koersdaling – Wat Gaat Ripple Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ripple koers is de afgelopen tijd niet heel indrukwekkend geweest, maar toch bereikt de activiteit op de XRP Ledger (XRPL) een all time high. Steeds meer gebruikers gaan terug naar het platform en dit zorgt voor een bijzondere stijging in activiteit. Andere cryptos zoals Bitcoin, Ethereum en Solana zijn de afgelopen maand met minsten 5% gestegen, maar Ripple zag juist een daling. Dit heeft deels te maken met de onzekerheid die hangt onder investeerders over de SEC die in hoger beroep gaat in de rechtszaak tegen Ripple. 

Ondanks de koersdaling laat XRPL juist een opleving zien. Als we naar de nieuwe gegevens kijken dan zien we dat de activiteit op Ledger flink is toegenomen en dit wijst op nieuwe interesse van investeerders. Dit laat zien dat de interesse in het project groei, maar de Ripple koers reageert hier nog niet meteen op.

Meer activiteit op de Ripple Ledger

Als we kijken naar de gegevens dan zien we dat er een grote toename is in het aantal actieve wallets op de XRP Ledger. Zo waren er op een dag bijna 36.000 unieke wallets die betrokken waren bij een transactie. Dit is het hoogste aantal in de afgelopen drie maanden. De groei laat zien dat steeds meer gebruikers actief zijn op de Ripple Ledger en dat de interesse in XRP toeneemt. Daarnaast zijn er ook dagelijks rond de 3800 nieuwe wallets aangemaakt en dit is de hoogste stijging in de afgelopen zeven maanden. 

De stijging van actieve adressen geeft een goed beeld van de groeiende adoptie van de Ripple Ledger in het vierde kwartaal van 2024. Het is duidelijk dat meer mensen gebruik maken van het netwerk en dit is belangrijk voor de lange termijn van het project.

Een belangrijk aspect achter de toename in activiteit op de Ripple Ledger is de introductie van Ripple’s nieuwe stablecoin RLUSD. De stablecoin is beschikbaar op de Ripple Ledger en het netwerk van Ethereum en het heeft al voor grote interesse gezorgd vanuit gebruikers. In de eerste fase werden 385 RLUSD tokens gemind, waarvan 185 op de XRP Ledger en 200 op Ethereum. RLUSD is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en wordt gedekt door een mix van reserves van de dollar, kortlopende Amerikaanse staatsobligaties en contant geld. Voor de transparantie voor de gebruikers zijn er maandelijkse audits van de reserves.

De introductie van RLUSD kan een belangrijke stap zijn voor de verdere adoptie Ripple, omdat stablecoins vaak worden gezien als een betrouwbare manier om waarde te houden in een volatiele markt.

Wat gaat Ripple doen?

De Ripple koers blijft op dit moment geen grote stijging zien, ondanks de toegenomen activiteit op de Ledger, maar de community blijft optimistisch. Van de investeerders is maar liefst 85% bullish over de aankomende tijd voor Ripple. 

Op dit moment staat Ripple op plek nummer zeven in de lijst van grootste crypto’s, maar er zijn analisten die verwachten dat er een doorbraak naar boven aankomt. Ze voorspellen sommige dat XRP op de korte termijn kan stijgen naar $1,46 met een mogelijk einddoel van rond de $7. Dit komt doordat de munt sinds het hoger beroep van de SEC niet gezakt is onder het resistance level van $0,51.

Momenteel staat de Ripple koers op $0,54, dat is een lichte daling van 2,12% in de afgelopen 24 uur en dat houdt veel investeerders bezig met de vraag wat gaat Ripple doen in de komende maanden?

Andere crypto’s om in de gaten te houden tijden Altcoin Season

Nu er meer activiteit is van Ripple op de Ledger lijkt er een mooie tijd voor investeerders aan te breken nu Altcoin Season dan eindelijk lijkt aan te breken nu we zes maanden verder zijn dan de Bitcoin halving. Veel investeerders maken zich dan ook gereed voor het seizoen die aan het einde van 2024 begint en verder gaat in 2025. Altijd zijn ze op zoek naar de nieuwe crypto projecten die nog voor de meeste winst kunnen zorgen zodat ze deze kunnen toevoegen aan hun wallet.

De investeerders richten zich nu vooral op de nieuwe meme coin projecten die zich nog in de presale bevinden, want deze meme coins hebben in het verleden vaak laten zien dat ze voor de grootste winsten in een korte periode kunnen zorgen. We hebben alle projecten onder de loep genomen en de beste voor je geselecteerd. Doe na het lezen ook zelf grondig onderzoek naar de projecten voordat je ze toevoegt aan je wallet. Heb je nog geen wallet dan raden wij er eentje aan waar we zelf ook gebruik van maken, dat is namelijk Best Wallet.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een van de favorieten onder de investeerders die op zoek zijn naar kanshebbers in het aankomende Altcoin Season. Het project heeft in de presale al het megabedrag van $21,5 miljoen weten op te halen, hiermee laten ze zien dat investeerders niet kunnen wachten op de lancering van hun nieuwe blockchain.

Het team van Pepe Unchained is namelijk druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun nieuwe Layer 2 Blockchain. Hierdoor beloven ze gebruikers 100 keer snellere transactie met veel lagere kosten dan de verouderde meme coins die nog op de Layer 1 Blockchain van Ethereum zitten.

Voor de vroege vogels is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 105%. Hierdoor heb je in een jaar tijd je PEPU tokens maar mooi verdubbeld. In de korte tijd van de presale zijn er al meer dan 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Ben je ook toe aan de vernieuwde blockchain van Pepe Unchained? Dan kan je eenvoudig de revolutie joinen door naar hun website te gaan en je eerste PEPU tokens aan te schaffen. Als je geselecteerd hebt hoeveel PEPU tokens je aan wilt schaffen heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van PEPE Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is zich aan het klaarmaken om het ultieme meme coin stakingplatform te lanceren voor degene die een passief inkomen willen opbouwen. Tijdens de presale hebben ze al een grote naam opgebouwd en maar liefst $2,5 opgehaald aan vroege investeringen.

Als het stakingplatform aan het einde van de presale wordt gelanceerd als de Memevault heb je meteen de mogelijkheid om alle legendarische meme coins naast elkaar te staken. Denk bijvoorbeeld aan grootheden zoals DOGE, PEPE, SHIB, FLOKI en nog veel meer. Je kan ze dan gemakkelijk naast elkaar staken voor een mooi jaarlijks rendement, zonder steeds van platform te hoeven wisselen.

Voor degene die niet kunnen wachten met het opbouwen van een passief inkomen is er nu al de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 586%. Hier is al groots gebruikt van gemaakt en er zijn al meer dan 1,2 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem van Crypto All-Stars.

Wil jij ook de nieuwe Crypto All-Star worden tijdens de volgende Altcoin Season? Dan ben je slechts een stap verwijdert van je eerste STARS tokens. Door naar hun website te gaan en je wallet te koppelen kan je eenvoudig je ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB inwisselen voor STARS tokens. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om te betalen met STARS tokens.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) brengt de Amerikaanse presidentsverkiezingen in een satirisch jasje naar je toe. Ze hebben door het een actueel evenement te nemen en dit te combineren met de hype rondom meme coins al voor een grote hype gezorgd in slechts een paar dagen tijd. Hierdoor hebben ze al 4,5 miljard tokens weten te verkopen.

Bij het aanschaffen van je DUM tokens moet je meteen stemmen op jouw favoriete karakter, kies je voor MAGATRON of toch voor KAMACOP? De keuze die je hier maakt heeft invloed op het verdere verloop van het project. Je kan deze keuze namelijk beargumenteren tijdens de wekelijkse online debatten. Ben jij de winnaar hiervan, dan word je uitbetaald met nog meer DUM tokens. Zo is het het perfecte platform voor degene die zijn stem wil laten horen tijdens deze en aankomende presidentsverkiezingen.

Voor degene die niet genoeg van DUM tokens kunnen krijgen is er de mogelijkheid om hun DUM tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 462%. Hierdoor kan je dus het aantal tokens dat je bezit in een jaar tijd verviervoudigen. Er is al massaal gebruik van gemaakt door vroege investeerders en momenteel staan er 3,6 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook klaar om je stem te laten horen tijdens de debatten? Dan kan je eenvoudig je eerste DUM tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar kan je betalen met ETH, BNB, BASE, SOL, USDT en USDC.

Naar de officiële website van Freedum Fighters


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk