Ripple Nieuws, Solana Nieuws

Ripple Nieuws, Solana Nieuws

Ripple op weg naar top 5 grootste crypto na inhalen Cardano en Solana

Terwijl de marktwaarde van cryptovaluta eindelijk weer boven de $2 biljoen stijgt, is Ripple’s XRP één van de grootste dagelijkse winnaars in de top tien van cryptocurrencies.


XRP stijgt met 20%

De XRP-prijs is de afgelopen 24 uur met 20% gestegen. Het token wordt momenteel verhandeld op $0,90 met een marktkapitalisatie van $42,9 miljard. Met deze recente stap heeft XRP reuzen als Cardano en Solana omver geworpen. Nu bereidt het zich voor op de volgende grote rally voor een terugkeer naar de felbegeerde top vijf grootste cryptocurrencies.

On-chain dataprovider Santiment meldt dat de recente prijsstijging van XRP plaatsvindt te midden van een sterke groei van zijn dagelijks actieve adressen. De dataprovider meldde het volgende:

“XRP is de afgelopen 4 dagen +37% en reageert eindelijk op de dagelijkse stijging van het actieve adres die medio januari begon. De coin van #XRPNetwork staat momenteel boven $0,82 en geeft dezelfde adressen uit als begin november voor $1,18.”

Bron: Saniment

Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Updates in Ripple versus SEC-zaak

De Ripple vs SEC-zaak neemt een wending die gunstig is voor het crypto-bedrijf. Rechter Analisa Torres heeft onlangs de ontzegeling bevolen van drie documenten in de Ripple vs SEC-zaak. Echter, advocaat John Deaton verklaarde:

“Het zal bijna onmogelijk zijn om een ​​echte correlatie te bewijzen tussen de prijs van #XRP en openbare aankondigingen door @Ripple (dwz partnerschappen). De SEC moet ook bewijzen dat Garlinghouse en Larsen #XRP in de VS hebben verkocht.”

De markt ziet het eerder als een netto-positief voor XRP, wat al tot uiting komt in de prijs. Deze Ripple vs SEC-zaak vordert snel en marktanalisten denken dat deze in april 2022 tot een conclusie kan komen.

Elke positieve hoorzitting in het voordeel van Ripple zal de prijzen waarschijnlijk verhogen. Aangezien XRP al een beweging van meer dan $0,90 heeft gemaakt, kunnen we verwachten dat het op korte termijn $1,0 zal overschrijden. 2022 zou een bepalend jaar kunnen zijn voor XRP-beleggers.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten