Ripple, xrp
Prijsanalyse, Ripple

Ripple prijs lijkt klaar voor een enorme koersstijging

De Ripple koers bevindt zich al tijden lang in een consolidatie patroon, maar daar lijkt spoedig verandering in te komen. Op 27 maart doorbrak XRP al eventjes het patroon, maar de doorbraak wist niet door te zetten.

Echter, nu het einde van het patroon nadert zou het goed kunnen dat de Ripple prijs spoedig met meer dan 130% zal stijgen. Dat gezegd hebbende, de prijs moet dan wel aan de bovenkant van het patroon uitbreken.

XRP kan binnen korte tijd met 130% gaan stijgen

Op de XRP grafiek zien we een aantal belangrijke ‘lower highs’ en een aantal belangrijke ‘higher lows’. Als we hier een trendlijn op tekenen zien we dat er een symmetrische driehoek wordt gevormd. In dit geval lijkt het een bullish patroon te zijn die een koersstijging van meer dan 60% voorspelt.

XRP grafiek
XRP prijs 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Wat deze grafiek misschien nog wel interessanter maakt is het feit dat de laatste keer dat de Ripple prijs de onderste trendlijn aanraakte, de koers steeg met 70% tot 170%. Dit is dan ook de reden dat de laatste test van de onderste trendlijn (29 april) een heel positief teken zou kunnen zijn voor Ripple investeerders.

Als XRP de bovenste trendlijn van het figuur inderdaad weet te doorbreken, lijkt een koersdoel van $1,40 realistisch. Zeker als het handelsvolume explosief toe neemt. Aan de andere kant zou een uitbraak onder de onderste trendlijn een enorme koersdaling kunnen veroorzaken tot onder de $0,20. Echter, het bullish scenario lijkt voor nu de meest waarschijnlijke.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?