Ripple

Ripple prijs Stijgt met 5% – Op naar $0,25?

De op twee na grootste crypto munt, XRP, is aan het stijgen en analisten verwachten dat de koers zal blijven stijgen tot de $0,25 – $0,30 zone.

De XRP koers is vandaag flink aan het stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Ripple token rond de $0,207, wat betekent dat de koers vandaag met meer dan 5 procent is gestegen. Deze prijsstijging heeft een flinke discussie op doen waaien tussen analisten over de volgende doelen die de munt kan bereiken. De meest genoemde prijzen zijn: $0,23, $0,25 en $0,30.

XRP/USD – 28 april

Waar stopt de Ripple prijsstijging

Na een lange en vrij treurige tijd zien we de XRP koers eindelijk weer bewegen. De prijsstijging van vandaag is zeer positief te noemen en dat zorgt ervoor dat veel crypto analisten prijsvoorspellingen beginnen te maken. Zo vertelt een analist dat de XRP prijsstijging goed te vergelijken is met de beweging die XLM heeft gemaakt afgelopen week.

Toch blijft het moeilijk om te voorspellen waar de rally van vandaag stopt. Belangrijke doelen die veelvuldig worden genoemd zijn de 3000 en 3.300 satoshi’s ($0,23 en $0,25).

Andere analisten vertellen dat de huidige setup er nog positiever uit ziet dan dat de meesten verwachten. Zo vertelt de handelaar met de naam ‘MarketMinds’ dat er perspectief is dat de prijs richting de $0,30 stijgt:

“XRP / USDT bevindt zich in een duidelijk neerwaarts trendkanaal, maar we zien nu een bullish accumulatiepatroon op dagelijkse grafieken. Als we deze accumulatie op de opwaartse beweging doorbreken, hebben we veel kansen om de weerstand van dit kanaal te testen.”

Welke van de twee analisten gelijk gaat krijgen is natuurlijk niet te voorspellen, maar dat de prijsstijging van vandaag nieuwe, positieve, interesse heeft doen aanwakkeren is in ieder geval zeker.