Ripple

Ripple prijs stijgt tot boven de $0,20 – XRP boekt 7% winst

Ripple’s XRP token is deze ochtend enorm omhoog gevlogen, richting de $0,21 dollar. De op twee na grootste cryptomunt doorbrak de $0,20 grens en steeg in enkele uren tijd met meer dan 7%. De markt ziet er bullish uit en het lijkt erop dat we eindelijk weer wat XRP volatiliteit gaan zien.

 

Waar gaat de Ripple prijs heen?

Omdat de fundamentele redenen voor de prijsstijging onbekend blijven, wordt de groei van XRP vooral gedreven door speculatieve en technische factoren. De stap boven de psychologische $0,20 dollar grens was zeer belangrijk. Het doorbreken van de weerstand verhoogde het opwaartse momentum van de munt.

Als XRP deze dag sluit boven deze $0,20 dollar grens, zal dat een zeer bullish (positief) teken zijn. Meer investeerders zullen instappen en de prijs zal naar het volgende weerstandsgebied geduwd kunnen worden. Het volgende weerstandsgebied ligt rond de $0,2130 dollar. Als ook deze weerstand doorbroken wordt lijkt de weg vrij naar de $0,22 dollar.

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als de XRP prijs weer onder de $0,20 dollar zakt. Als dit gebeurd kunnen we een prijsdaling richting de $0,1930, of zelfs richting de $0,1900 verwachten.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,212 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,195 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 8,5% is gestegen.