Rexas Finance
Persbericht

Ripple-prijsvoorspelling: Whales verplaatsen fondsen naar deze token terwijl XRP moeite heeft om boven het belangrijkste ondersteuningsniveau in 2024 te blijven

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met een prijsstijging van 9% heeft Ripple’s XRP de laatste tijd de aandacht getrokken sinds deze $0,58 bereikte. Deze comeback is mogelijk gemaakt door de keuze van Grayscale om een ​​specifieke Ripple Trust op te richten en de renteverlaging van 0,5% door de VS. Federale Reserve. Alhoewel sommige analisten hoopvol zijn over de toekomst van XRP, hebben anderen hun zorgen geuit over de duurzaamheid van het token en waarschuwen voor een opmerkelijke neergang die mogelijk net aan de horizon ligt.

XRP staat voor strijd om het belangrijkste ondersteuningsniveau te behouden Velen in de markt hebben de recente stijging van XRP als een positieve indicator gezien; Sommige analisten zijn van mening dat het token binnenkort nog meer zal stijgen. Technisch gezien schommelt XRP tussen weerstand dichtbij $0,66 en steun op $0,52.

Een uitbraak buiten dit bereik zou een duidelijke indicatie kunnen geven van de richting waarin de prijs gaat. Intussen zijn niet alle deskundigen overtuigd. Onlangs adviseerde analist Jackis, toen hij een ‘gewelddadige ineenstorting’ voor XRP voorspelde, onder voorzichtige beleggers. Als mogelijke indicatoren voor een ommekeer wees hij op de zwakke trendlijn van de symbolische en verlengde distributiefase.

Mocht XRP er niet in slagen om boven de belangrijkste steun van $0,52 te blijven, dan beweert Jackis dat de prijs kan instorten. Andere marktwatchers, zoals ALTSTEIN TRADE, die de situatie als mogelijk ‘ruw’ voor XRP typeerden, zouden dit essentiële ondersteuningsniveau moeten verliezen. Mocht XRP vanaf nu instorten, dan zou er een golf van verkoopdruk kunnen ontstaan, waardoor het token nog verder naar beneden zou worden getrokken. Om zich te beschermen tegen dit naderende onheil trekken beleggers hun beleggingen al terug in projecten met betere groeimogelijkheden, zoals Rexas Finance.

XRP-whales verschuiven naar Rexas Finance (RXS)

Met de toekomst van XRP in twijfel, is een duidelijke trend ontstaan: grote XRP-houders beginnen hun geld naar een andere token te verplaatsen. Rexas Finance (RXS), een platform dat zich richt op de tokenisatie van echte activa (RWA), waaronder vastgoed, goud en andere tastbare activa, is die token. Door gebruikers in staat te stellen hun activa te tokeniseren en gemakkelijk op de blockchain te verhandelen, biedt Rexas Finance een nieuw perspectief in de blockchainwereld. Om meerdere redenen trekken whales massaal naar Rexas Finance. Ten eerste hebben investeerders op zoek naar de volgende grote kans oog gekregen voor de creatieve benadering van het platform met betrekking tot activatokenisatie. Ten tweede heeft de presale van het project, met meer dan 39.598.929 verkochte tokens, al een sterke vraag laten zien, waarbij in de eerste weken meer dan $1.479.947 is opgehaald.

Wat Rexas Finance nog aantrekkelijker maakt, zijn verschillende speciale functies die het biedt. Onder deze functies bevinden zich de Rexas Token Builder, waarmee gebruikers eenvoudig hun activa kunnen tokeniseren, en Rexas DeFi, een gedecentraliseerd platform waarmee gebruikers hun crypto-activa kunnen verhandelen en er winst mee kunnen maken. Verder breidt de GenAI-tool van Rexas Finance de gebruiksmogelijkheden van het platform uit, doordat kunstenaars en makers hiermee premium digitale kunstwerken voor NFT’s kunnen creëren. Voor investeerders die op zoek zijn naar nieuwe kansen op de cryptomarkt, spreekt deze grote interesse, samen met het lange termijn groeipotentieel van Rexas Finance, sterk aan.

BannerRexas

Hoe deel te nemen aan de Rexas Finance fase 3 presale

De presale voor degenen die willen deelnemen aan Rexas Finance bevindt zich momenteel in de derde fase en biedt tokens aan tegen een waarde van $0,050. Vroege investeerders zitten in een perfecte positie om te profiteren van de volgende fase, waarin de prijs zal stijgen naar $0,060. Degenen die nu deelnemen aan de presale, kunnen tot 6x rendement behalen op hun investering zodra de token live gaat op beurzen, met een uiteindelijke noteringsprijs van $0,20. Het deelnameproces aan de presale is eenvoudig. Verbind je ERC20-portemonnee door de Rexas Finance-pagina te bezoeken. Vanaf daar kun je rechtstreeks RXS-tokens kopen met Ethereum (ETH) of een andere goedgekeurde cryptocurrency. Met 60,92% van het doel al behaald, nadert de presale snel zijn doel van $2.750.000; investeerders wordt daarom geadviseerd snel te handelen voordat de volgende prijsstijging plaatsvindt.

Conclusie

Terwijl Ripple’s XRP in onzekerheid verkeert en sommige experts waarschuwen voor een mogelijke crash, wordt Rexas Finance een nieuwe favoriet onder whales en andere grote investeerders. Rexas Finance biedt een interessante kans voor degenen die willen investeren in de toekomst van tokenisatie van echte activa, aangezien de derde fase van de presale momenteel aan de gang is. Rexas Finance is een token om de komende maanden en jaren goed in de gaten te houden, aangezien het goed gepositioneerd is om een belangrijke speler te worden in de cryptowereld met grote vraag en een reeks creatieve functies.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.