Ripple Nieuws

Ripple rechtszaak: 19 september wordt een belangrijke datum

Het einde van de belangrijke rechtszaak tussen Ripple en de SEC nadert. Er is onlangs een belangrijke datum bekendgemaakt die XRP investeerders zeker in de gaten willen houden.

Het belang van 19 september mag niet worden onderschat

Het geschil tussen de SEC en Ripple heeft een nieuwe wending gekregen. Beide partijen zullen op 19 september open versies van memoranda indienen ter ondersteuning van de moties. Hierin worden de voorlopige wijzigingen aangebracht waar de partijen tijdens de vergadering en conferentie om hebben verzocht. Er zal vervolgens een onderhandelingsproces beginnen waarin advocaten van Ripple en de SEC de instructies zullen bespreken en bewerken.

Jeremy Hogan, een advocaat de rechtszaak op de voet volgt, noemde het aanstaande proces het eindspel. Volgens de advocaat mag het belang van 19 september niet onderschat worden. Op deze dag zullen beide partijen hun kaarten blootleggen en de informatie presenteren die ze hebben.

Verdeelde mening

De Ripple zaak is een voorbeeld van hoe de SEC op wil treden tegen de heel de cryptowereld. Ook het proces tegen voormalig Coinbase-productmanager Ishan Wahi, beschuldigd van handel met voorkennis in wat de SEC als securities beschouwt, is een goed voorbeeld.

De voorzitter van de SEC, genaamd Gary Gensler, wil dat crypto’s onder de huidige wet vallen en dat is geen goed teken voor cryptoprojecten. De functionaris zei onlangs dat de cryptomarkt redelijk verenigbaar is met de securities regelgeving, en de meeste cryptocurrencies vallen nu onder de regelgevende bevoegdheid van de SEC. Dat betekent dat als Ripple de rechtszaak verliest, er veel andere cryptoprojecten zullen volgen.

Ripple nieuws

Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow
Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten