Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple start samenwerking met Lunu om crypto betalingen voor Luxe kleding mogelijk te maken

Ripple heeft onlangs aangekondigd dat het is gaan samenwerken met Lunu, een in Berlijn gevestigde startup. De samenwerking zal luxe kledingwinkels zoals Farfetch en Off-White helpen bij het accepteren van crypto als een vorm van betaling met behulp van de Liquidity Hub van Ripple.

Luxe winkels adopteren cryptocurrencies

Lunu stelt luxe winkeliers in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa in staat om cryptocurrency-betalingen in de winkel te accepteren. De samenwerking tussen Ripple en Lunu zal de acceptatie van crypto-activa onder consumenten en retailers stimuleren.

“Voor luxe winkels is het van vitaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Als we kijken naar betalingen, komt de grootste innovatie uit de zich ontwikkelende crypto-scene. Dankzij Lunu krijgen deze retailers toegang tot een nieuw jonger, meer welvarend publiek dat voortdurend in aantal groeit. Onze samenwerking met Ripple heeft het potentieel om een ​​grote impact te hebben op het klantenserviceaanbod van retailers door de verschillende betaalmethoden uit te breiden en door de merken van retailers als innovatiever en vooruitstrevender af te schilderen”, zo vertelt Rajesh Madhaiyan, Directeur bij Lunu.

Ripple’s Liquidity Hub

Ripple heeft onlangs zijn Liquidity Hub geïntroduceerd in een poging om crypto-acceptatie op de lange termijn te stimuleren. De klanten van de Liquidity Hub hebben gemakkelijk toegang tot crypto-activa vanuit een breed scala aan internationale locaties.

“Crypto-liquiditeit is de rode draad die ten grondslag ligt aan alle oplossingen van Ripple, van betalingen tot leningen en kredieten. Het is onze ambitie om een reeks bedrijfsgerichte crypto producten te bouwen ten behoeve van onze klanten en hun klanten. Daarom zijn we zo enthousiast over deze fantastische nieuwe samenwerking voor Liquidity Hub. Deze zal Lunu’s luxe retailklanten in staat stellen om crypto betalingen te accepteren in de winkels”, aldus Sendi Young, de Managing Director van Europa bij Ripple.

Ripple nieuws

Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Ripple huurt 50 ontwikkelaars in voor zijn nieuwe kanntoor in Canada Ripple huurt 50 ontwikkelaars in voor zijn nieuwe kanntoor in Canada
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten