Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple stijgt naar $0,33 – analisten verwachten enorme stijging

In de afgelopen paar uur is de XRP koers flink gestegen. Ripple lijkt het goede voorbeeld van Ethereum, te volgen. De vraag is nu tot hoever de prijs kan stijgen.


XRP kan met tientallen procenten stijgen

De prijs van de op twee na grootste crypto is de afgelopen paar uur begonnen te stijgen naar een prijs van $0,33. Analisten waren bang dat de $0,30 grens weerstand zou bieden, maar niks bleek minder waar. De Ripple koers schoot dwars door de $0,30 heen. Mede hierdoor zeggen analisten dat er een enorme prijsstijging op komst is.

Analist Josh Olszewicz bracht onlangs een uitgebreide video analyse uit over de XRP token. Nadat hij erop had gewezen dat de crypto valuta zich de afgelopen maanden in een neerwaartse trend bevond, wees hij op een potentiële bull markt.

Hij vertelde dat als XRP erin slaagde boven $0,30 te komen, de koers in de maanden die daarop volgen met maar liefst 66% kan stijgen. Een prijs van $0,50 lijkt dan haalbaar.

 

Ook andere analisten zijn bullish

Voor deze analyse is het noodzakelijk dat dagelijkse koers boven een prijs van $0,30 sluit. Dit zou betekenen dat de crypto valuta een zogenaamde macro reversal ondergaat, waardoor een prijsstijging wordt ondersteund.

Het idee dat XRP een grotere stijging kan gaan meemaken wanneer het boven een prijs van $0,30 uitkomt wordt door veel andere analisten bevestigd. Zo vertelt analist CJ dat de Ripple koers met 27% kan stijgen naar een prijs van $0,40 dollar. Daarna zou de koers verder kunnen stijgen naar $0,45. De analist vertelt: “Een koersstijging tot boven de $0,30 is gewoon heel erg bullish.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten