Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple vecht ingediende SEC redactie niet aan

Brad Garlinghouse en Chris Larsen hebben een reactie ingediend tegen de Securities and Exchange Commission in de zaak Ripple Vs SEC.

Rechtbank herziet notities

De CEO van Ripple, Bradley Garlinghouse, en mede-oprichter Chris Larsen hebben een reactie ingediend tegen de Securities and Exchange Commission. De reactie gaat over het verzoek van de SEC om een gedeelte van de notities in de zaak te laten redigeren. De beklaagden lieten echter weten dat ze de redactie van de SEC niet aanvechten.

In het bericht hebben de beklaagden vermeld dat zij de geredigeerde delen van de notities niet hebben beoordeeld. Ondertussen heeft de SEC zelfs ongecorrigeerde versies ervan voorgelegd aan de rechtbank. Ripple vertrouwt op de weergave van de notities door de SEC en de beoordeling van de rechtbank.

De notities die door beide partijen worden genoemd, zijn de handgeschreven memo’s die zijn gemaakt door SEC-medewerkers die vergaderingen tussen de commissie en derden bijwonen. Het gaat om notities van de interne communicatie van vergaderingen in 2014 en 2018.

De rechtbank moet die notities beoordelen om erachter te komen of gerelateerde delen daadwerkelijk het eigen denken onder SEC-medewerkers tijdens de vergadering weerspiegelen. De beklaagden hebben echter duidelijk gemaakt dat ze op basis van de informatie waarover ze beschikken, de redactie van de SEC momenteel niet willen aanvechten.

Ripple en SEC dienen voor 22 april een voorstel in

Advocaat James K Filan suggereert dat Ripple de rechtbank uitstel moet geven om te beslissen of de gecensureerde delen worden beschermd door de DPP-uitspraak. Beide versies van de notities zijn tot nu toe alleen door het Hof en de SEC ingezien.

Filan liet weten dat deze reactie niet alleen door Ripple is ingediend, maar door alle beklaagden in de zaak. De tijd van twee weken tot een reactie zou zijn begonnen toen de individuele beklaagden de kennisgeving hadden ingediend. Hij liet doorschemeren dat ze het na 8 april kunnen indienen.

Eerder stonden de notities van Eastabrook in de schijnwerpers. De ontwikkelingen in de zaak lopen vertraging op door bepaalde onnodige mededelingen. Rechter Sarah Netburn beveelt beide partijen om overeenstemming te bereiken over een briefingschema voor een kort geding. Beide partijen zullen naar verwachting tegen 22 april een gezamenlijk voorstel indienen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten