Newsbit

Ripple, XRP

Ripple volume ligt hoger dan in 2017 nu XRP stijgt tot $1,25

Ripple, XRP
TimeCoin Special Token Sale Banner

Eindelijk doet Ripple ook mee aan de bull run. De XRP prijs bereikte vandaag zelfs zijn hoogste punt ooit in 3 jaar tijd. Ook het volume schiet omhoog. Het ligt vandaag zelfs hoger dan tijdens de bull run van 2017.


Ripple (XRP) maakt zich op voor een explosieve koersstijging

“Het XRP- handelsvolume ligt vandaag hoger dan in de bull run van 2017. Als het waar is dat een stijgend volume een stijgende prijs betekent is er een explosieve koersstijging in de maak,” twitterde een analist.

De stijging van het volume is opmerkelijk, aangezien de meeste grote crypto exchanges in Amerika begin dit jaar de handel in XRP tokens stop hebben gezet vanwege de SEC rechtszaak tegen het bedrijf. De ontwikkelingen uit de eerste hoorzittingen zijn echter positief en dat is de reden dan het koopvolume explosief is gestegen de afgelopen dagen.

Zo kwam er in de 2e hoorzitting een gerucht naar buiten dat Amerikaanse exchanges waarschijnlijk de XRP-token weer mogen gaan verkopen. Dit zorgde voor een “relist XRP” campagne op social media. In de derde hoorzitting kwam meer goed nieuws. De rechter heeft namelijk de motie van Ripple goedgekeurd dat belangrijke informatie over custodians gedeeld moet worden door de SEC.


Kan Ripple spoedig een ATH bereiken?

De vraag die steeds meer investeerders zichzelf stellen is: Kan XRP spoedig zijn All Time High van $3,84 overtreffen? Het zou zomaar kunnen, vertellen verschillende analisten. Als de rechtszaak goed afloopt voor Ripple zullen Amerikaanse exchanges de XRP-tokens weer gaan toevoegen aan hun platform. Dit zou waarschijnlijk betekenen dat er een enorme ‘koop-hype’ ontstaat waardoor de koers explosief omhoog kan vliegen richting zijn oude ATH van $3,84.

XRP maandgrafiek – Bron: Tradingview

In vergelijking met andere altcoin-koersen zou het niet eens een hele gekke gedachten kunnen zijn. Aangezien veel altcoins dit jaar hun oude All Time High hebben doorbroken. Als de rechtszaak eindelijk niet meer boven het hoofd hangt van Ripple-investeerders is de kans dus zeker aanwezig dat de prijs de andere altcoins zal volgen.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top