Rexas Finance
Persbericht

Ripple (XRP) Investeerder gelooft dat deze altcoin met een prijs onder de $0,08 de rally van XRP in 2017 kan weerspiegelen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de cryptomarkt zijn vergelijkingen tussen eerdere succesverhalen en opkomende tokens onvermijdelijk. Eén van de vergelijkingen die momenteel aan populariteit wint, is die tussen Ripple (XRP) en een altcoin die momenteel minder dan $0,08 kost.

De stemming onder investeerders is duidelijk: dit nieuwe token heeft het potentieel om de meteore stijging van XRP in 2017 te repliceren, toen het in minder dan een jaar met meer dan 35.000% steeg. Met een vergelijkbare hype rond deze goedkope altcoin verwachten investeerders een vergelijkbare prestatie, gedreven door gunstige marktomstandigheden en de fundamentele waarden van het project.

Ripple’s Stijging in 2017

Ripple’s reis in 2017 werd gekenmerkt door explosieve groei, waarbij het jaar begon op slechts $0,0064 en tegen december boven de $2 uitkwam. Deze opmerkelijke stijging maakte Ripple één van de meest besproken cryptocurrencies, waarbij het Ethereum in marktkapitalisatie voorbijstreefde en de op één na grootste digitale valuta werd.

De stijging van Ripple was niet alleen gebaseerd op speculatie; het werd ondersteund door praktische toepassingen in de echte wereld, waaronder samenwerkingen met grote banken voor grensoverschrijdende transacties en een toename van de vraag vanuit de Aziatische markt. De combinatie van marktvraag en een sterke gebruiksbasis versterkte de positie van XRP in de cryptowereld.

Rexas Finance Tokenization Revolutie

Terwijl investeerders op zoek zijn naar de volgende grote kans, trekt Rexas Finance (RXS) de aandacht met zijn revolutionaire benadering van het tokeniseren van reële activa (RWA). Door zowel volledige als fractionele eigendom van deze activa mogelijk te maken, opent Rexas deuren voor een breed scala aan investeerders, ongeacht de omvang van hun kapitaal. Een investeerder uit Azië zou bijvoorbeeld een klein percentage van een Europees vastgoedbezit kunnen bezitten en passief inkomen kunnen verdienen zonder een grote aanbetaling te hoeven doen.

De tokenisering van activa via Rexas Finance vertegenwoordigt een belangrijke verschuiving en biedt een naadloos proces voor het kopen, bezitten en verhandelen van reële activa wereldwijd. Met zijn ERC20-gebaseerde token en een totale voorraad van 1 miljard tokens streeft Rexas ernaar de kloof tussen traditionele activa en blockchaintechnologie te overbruggen. Het ecosysteem omvat functies zoals de Rexas Token Builder, waarmee gebruikers hun activa gemakkelijk kunnen tokeniseren, en de Rexas Launchpad, een platform voor projecten om fondsen te werven voor hun tokens.

Rexas Finance

Presale Succes en Momentum

De presale-fasen van Rexas Finance zijn een groot succes geweest, een duidelijk teken van investeerdersvertrouwen. Het project haalde $450.000 op in Fase 1 binnen enkele dagen, gevolgd door $1,25 miljoen in Fasen 1 en 2 samen. Fase 3, geprijsd op $0,05, was uitverkocht voor de geplande datum, waardoor het totale bedrag op $2,75 miljoen kwam. Nu in zijn vierde fase, geprijsd op $0,06 per token, heeft de presale $2,83 miljoen bereikt, en vroege investeerders kunnen bij de lancering een rendement van 3,3x verwachten.

In tegenstelling tot andere projecten die sterk afhankelijk zijn van durfkapitaal, heeft Rexas Finance gekozen voor een openbare presale, waardoor gewone investeerders kunnen deelnemen aan dit snelgroeiende ecosysteem.

Rexas Finance: Toepassingen in de Echte Wereld

De aantrekkingskracht van Rexas Finance gaat verder dan de presale-cijfers. Zijn vermogen om reële activa te tokeniseren heeft de verbeelding van investeerders geprikkeld. De Rexas Token Builder stelt gebruikers in staat om activa zoals onroerend goed, grondstoffen en zelfs kunst om te zetten in digitale tokens, waardoor nieuwe niveaus van liquiditeit ontstaan.

Het platform biedt ook innovatieve voorzieningen zoals de Rexas QuickMint Bot, waarmee gebruikers eenvoudig tokens kunnen maken op meerdere blockchains, en Rexas GenAI en Rexas AI Shield, ontworpen om de gebruikerservaring en veiligheid te verbeteren.

De $1M Giveaway en Volgende Stappen

Om het momentum te versterken, heeft Rexas Finance een giveaway van $1 miljoen gelanceerd, waarbij 20 gelukkige winnaars elk de kans krijgen om $50.000 te winnen. Deelnemen is eenvoudig: dien een ERC20-walletadres in, voltooi een reeks taken en verwijs vrienden door om je kansen op winnen te vergroten.

Deze giveaway maakt deel uit van de bredere inspanningen van Rexas Finance om zijn groeiende gemeenschap te betrekken en verdere interesse in zijn platform te wekken.

Conclusie

Zoals de rally van Ripple in 2017 liet zien, is er in de cryptomarkt ruimte voor exponentiële groei, vooral voor projecten met solide toepassingen en een sterke marktvraag. Met zijn focus op de tokenisering van reële activa positioneert Rexas Finance zich als de volgende grote speler in de markt. Vroege investeerders, die profiteren van de presale, zouden aanzienlijke rendementen kunnen behalen, vergelijkbaar met het succes van XRP.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk