ripple, xrp, donker
Ripple

Ripple (XRP) kondigt nieuwe samenwerking aan

Ripple, het Amerikaanse blockchainbedrijf uit Californië, heeft een nieuwe samenwerking met HashKey DX aangekondigd. Deze samenwerking richt zich op het aanpakken van supply chain-uitdagingen met behulp van de XRP Ledger-technologie. Deze ontwikkeling markeert een verdere uitbreiding van Ripple’s activiteiten op de Japanse markt.

De samenwerking tussen Ripple en HashKey DX, een blockchain-consultancy uit Hong Kong, is vooral gericht op het vergroten van Ripple’s aanwezigheid op de Japanse markt. Gezien de aanzienlijke weerstand die het Amerikaanse blockchainbedrijf ondervindt van lokale autoriteiten in de Verenigde Staten, is de uitbreiding naar andere markten zoals Japan een strategische zet voor Ripple.

Waarom gaan de partijen samenwerken?

HashKey DX plant om de XRP Ledger technologie in te zetten voor het optimaliseren van complexe financiële operaties, met een speciale focus op supply chain finance. Investeerders en analisten beschouwen deze samenwerking als een indicator voor potentiële groei, niet alleen van Ripple maar mogelijk ook van het gehele XRP netwerk.

Succesvol gebruik van de XRP Ledger kan de vraag naar de munt stimuleren, wat uiteindelijk kan leiden tot significante prijsstijgingen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Hoe de politieke verandering in de VS Ripple kan helpen in de rechtszaak tegen de SEC
XRP koers dipt: nieuwe tegenslag of koopkans?
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017