Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple (XRP) stijgt met 10% naar een prijs van $1,23

Ripple’s XRP token zit vandaag weer in een opwaartse trend. De token steeg in enkele uren tijd van $1,12 naar $1,23.


Het positieve sentiment is terug

XRP is niet de enige stijgende cryptomunt. Bijna de hele cryptomarkt, behalve SHIB, noteert vandaag prachtige winsten. Ripple is echter wel 1 van de best presterende crypto’s van vandaag. De koersstijging laat zien dat XRP weer in een opwaartse trend zit.

De Ripple koers ligt op het moment van schrijven rond de $1,20, wat een zeer belangrijk niveau is. Op 31 oktober schreef Newsbit al een bericht dat dit niveau cruciaal is om te doorbreken. Als dat gebeurd is de kans groot dat de XRP prijs op de korte termijn nog een stuk verder zal stijgen.

Positief is om te zien dat niet alleen de prijs vandaag stijgt, maar ook het volume. Het 24-uurs handelsvolume is namelijk met 55 procent gestegen, wat aantoont dat er kracht achter de rally zit. Ook de relative strength-index (RSI) toont veel koopactiviteit. Deze bevindt zich in een opwaartse curve in de bovenste helft van de neutrale zone.


Gaat Ripple de $1,20 weerstand doorbreken?

De Ripple grafiek laat zien dat het bullish momentum behoorlijk sterk is, aangezien de coin de afgelopen 28 uur aan het stijgen is. Echter lijkt de rally nu wat last te krijgen van de sterke weerstand op $1,20. Deze sterke weerstand zou kunnen zorgen voor een kleine correctie. Maar aangezien alle andere indicatoren er positief bijstaan is de kans zeker aanwezig dat XRP de komende uren de $1,20 weerstand definitief weet te doorbreken.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten