Nieuws, Trending

Ripple XRP: Verslaat Ethereum en is op één na grootste Crypto!

Ripple (XRP) maakt vandaag een enorme koersstijging mee. Op het moment van schrijven ziet de munt haar koers met 60 procent stijgen. Door deze enorme prijsstijging is de strijd voor plek 2 van meest waardevolle cryptocurrency met Ethereum in volle gang.

ripple logo

De reden van de enorme Ripple (XRP) prijsstijging

De reden van de eerste prijsstijging, 3 dagen geleden was de aankondiging van het Ripple-team om het platform XRapid spoedig te gaan lanceren. xRapid is een realtime betalingsplatform dat is ontworpen om internationale betalingen te versnellen. Tot nu toe was het platform alleen geschikt voor business-to-business. Nu het platform commercieel wordt ingezet kan iedereen hier gebruik van maken. Maar er is meer nieuws. Gisteren kondigde één van de grootste Amerikaanse banken genaamd PNC aan dat het de internationale betalingen van al haar klanten gaat verwerken via het RippleNet. Koop Ripple (XRP) | IDEAL

Ripple is de nieuwe nummer 2!

Op het moment van schrijven ligt de totale waarde van alle XRP tokens rond de $23,4 miljard dollar. Dat betekent dat het de plek 2 van Ethereum heeft overgenomen. De totale waarde van Ethereum ligt op het moment van schrijven namelijk rond de $23,3 miljard dollar. Een enorme prestatie van XRP. Jarenlang is Ethereum de grootste altcoin geweest maar vandaag is het tij gekeerd. Wat dit brengt voor de toekomst is lastig te voorspellen. Het zou goed kunnen zijn dat de cryptocurrency wereld verschuift richting meer gecentraliseerde cryptocoins zoals Ripple. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,587 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog slechts rond de $0,370 dollar. Dat betekent dat we een bizarre stijging van meer dan 60 procent zien binnen 24 uur.

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Live Crypto koersen


Afbeelding van FlyerDiaries.