Nieuws, Trending

Ripple ziet koers flink dalen, Bitcoin koers stabiel

De cryptomarkt is al een tijdje vrij stabiel. Er is de afgelopen week weinig gebeurd. Ook vandaag is de Bitcoin koers weer stabiel. De Ripple koers daarentegen ziet een flink verlies.

Belangrijk Crypto nieuws

De cryptomarkten blijven vandaag dus opnieuw redelijk stabiel. Apart, omdat er de afgelopen week vrij veel belangrijk nieuws naar buiten is gekomen. Zo heeft de SEC een update gegeven over de Bitcoin ETF beslissingen. Ook heeft universiteit Yale aangekondigd om te investeren in een crypto startup. Crypto trader Ran Neuner geeft aan dat de koersen stabiel zijn, omdat de markt nu vooral gericht is op massale adoptie en niet op het behalen van winst.  

ripple logo xrp logo

Ripple (XRP) verliest terrein

Terwijl belangrijke cryptocurrencies als de Bitcoin en Ethereum vrij stabiel verhandelen deze week zien we de Ripple koers flink inzakken. Ook vandaag hoort XRP tot de grootste verliezers van de dag. Op het moment van schrijven ligt de Ripple koers rond de $0,477 dollar. 24 uur geleden lag de XRP koers nog rond de $0,515 dollar. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met zo’n 7,6 procent is gedaald.   ripple koers, xrp koers   Ondanks het grote verlies zien we dat de belangrijke altcoin flinke maandelijkse winsten overhoudt. Ripple houdt namelijk meer dan 50 procent over zijn winst. Echter, door de verliezen van deze week, moet XRP de grootste altcoin Ethereum nu echt voor laten. Even had Ripple de plek als grootste altcoin overgenomen van ETH. Nu zien we dat Ethereum weer een voorsprong heeft van meer dan $3.8 miljard dollar.   Koop Ripple (XRP) | IDEAL

Bitcoin

Bitcoin (BTC) koers nog steeds stabiel

Ook vandaag zien we de Bitcoin koers zijdelings handelen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $6570 dollar. Eén dag geleden lag de BTC koers rond de $6615 dollar. Dat betekent dat we vandaag een minimale koersdaling van ongeveer 0,50 procent zien.   Bitcoin koers, btc   De Bitcoin koers handelt nu al meer dan een week tussen de $6400 en de $6650 dollar. Dat is enorm stabiel voor een cryptocurrency. In onze prijsanalyse schreven we al dat er na een stabiele periode bijna altijd een enorme koersverandering aan zit te komen. Een koersstijging tot boven de $6800 dollar zal volgens vele analisten een teken zijn voor een nieuwe periode van positiviteit.   Koop Bitcoin | IDEAL

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen