Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple’s advocaat zegt dat de rechtszaak pas in 2023 zal eindigen

Ripple investeerders die hopen op een snelle oplossing in de rechtszaak tegen de SEC, zullen langer moeten wachten dan ze zouden willen. Volgens de advocaat van Ripple, genaamd Stuart Alderoty, zal de zaak mogelijk pas in 2023 eindigen.

Ripple doet er alles aan om de rechtszaak te laten eindigen maar SEC blijft vertragen

Advocaat vertelde dat Ripple hard bezig is om de complexe juridische strijd zo snel mogelijk op te lossen. Maar dat is lastiger dan veel mensen denken dat het is.

De Securities and Exchange Commission gebruikt namelijk alle tactieken die ze tot beschikking hebben om de langdurige rechtszaak nog verder uit te stellen. De advocaat van Ripple vertelt dat de rechtszaak hierdoor mogelijk pas in 2023 kan worden afgerond.

Stuart Alderoty vertelde zaterdag op twitter dat de SEC elke dag weer XRP-investeerders schaadt door de rechtszaak uit te stellen. De XRP koers werd namelijk hard getroffen op de dag dat de rechtszaak werd gestart, en dat is zeer pijnlijk geweest voor de beleggers die de SEC zogenaamd beweert te beschermen.

Vooral het feit dat de handel in de XRP-token in Amerika is stopgezet door verschillende exchanges is zeer schadelijk geweest, zo vertelt de advocaat van Ripple. Dit ondanks dat dit volgens de advocaat helemaal niet nodig was geweest. De SEC heeft namelijk geen gerechtelijk bevel gekregen om de XRP-handel in de VS stop te zetten.

Door de onzekerheid in de regelgeving rondom crypto vertrekt veel crypto talent uit Amerika

Ripple is van mening dat er veel te veel onzekerheid is rondom de regelgeving van cryptocurrencies. En dat is deels de schuld van de SEC. Niemand weet nou echt wat wel en wat niet als een ‘illegale security’ wordt gezien en dat is zeer schadelijk voor de hele cryptowereld. Ook kwam naar buiten dat de SEC misschien bepaalde crypto exchanges wil sluiten, maar het is niet duidelijk welke dat zijn. Het lijkt er dus op dat de SEC vooral veel verwarring wil zaaien op de cryptomarkt.

Deze vijandige reactie van de financiële toezichthouder heeft volgens de advocaat van Ripple geleid tot een “enorm verlies van cryptotalent, technologie en rijkdom”. Veel bedrijven zijn namelijk verhuist vanwege de onduidelijke wet en regelgeving in Amerika. Stuart Aldorety vertelt zelfs dat ondernemers in de crypto-wereld wordt geadviseerd om zich niet in de VS te vestigen vanwege het gebrek aan duidelijkheid.

Ripple nieuws

Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming
Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten