Ripple xrp token
Ripple

Ripple’s vernieuwde Xpring platform stimuleert XRP ontwikkeling

Ripple heeft haar brede Xpring ontwikkelaars platform samengevoegd tot één site. De nieuwe site heeft als doel iedereen staat te stellen betalingen te integreren op elke mobiele applicatie. Xpring.io biedt vanaf nu nieuwe tools, wallets en technische documentatie.


Ripple’s nieuwe Xpring platform

Het nieuwe platform werd in oktober aangekondigd. Ripple had ongeveer twee maanden nodig om nieuwe functies te bouwen waarmee gebruikers een account aan het platform konden koppelen. De senior vice president van Xpring, genaamd Ethan Beard, zei toen het volgende over het platform:

“Hetwordt de centrale hub voor ontwikkelaars om alles te beheren wat ze nodig hebben als het gaat om het integreren van betalingen in hun apps.”

Xpring zegt dat de Software Development Kit (SDK) van het platform 100 regels code neemt en deze samenvat tot 21 regels. De nieuwe website geeft een nieuwe functie aan Xpring, die al meer dan een jaar lang als investeringsarm dient voor Ripple. Het doel van deze investeringen is een netwerk van bedrijven en use-cases rond XRP op bouwen. Xpring is gericht op het investeren en laten groeien van ontwikkelaars rond de cryptomunt.


Hulpmiddel voor software ontwikkelaars

Met de nieuwe wallet, die momenteel beschikbaar is op het XRP Testnet, kunnen ontwikkelaars accountreferenties genereren en beheren, hun saldo bekijken, cryptocurrency verzenden en ontvangen en hun transactiegeschiedenis volgen.

De Xpring Software Development Kit ondersteunt nu transacties op het XRP devnet en testnet. Hierdoor wordt het een stuk gemakkelijker voor ontwikkelaars om transacties op het XRP orderbook in te dienen en te verifiëren. De kit ondersteunt nu ook Python en Go in de reeks programmeertalen, die ook al Java, JavaScript en Swift bevat.