Ripple

Ripple’s XRP wordt toegevoegd door 2 nieuwe exchanges

Twee crypto exchanges hebben aangekondigd Ripple’s XRP token toe te gaan voegen. De exchanges zijn: Valr.com, een Zuid-Afrikaanse exchange en Luno, een exchange uit Singapore met meer dan 3 miljoen gebruikers.


Ripple koers kan stijgen door nieuwe aankondigingen

Ripple zal nu dus beschikbaar zijn voor miljoenen nieuwe investeerders dankzij de nieuwe toevoegingen van VALR.com en Luno.com. Opvallend is dat beide exchanges vooral beleggers in opkomende markten bedienen.

VALR is een Zuid-Afrikaanse exchange waarmee handelaren een aantal cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen gekoppeld aan de Rand, de nationale valuta van Zuid-Afrika. VALR biedt meer dan 50 crypto-paren aan wat de grootste selectie is van alle Zuid-Afrikaanse exchanges. De exchange werkt samen met Bittrex om de munten veilig te bewaren.

Luno is een in Singapore gevestigde exchange die maar liefst 40 landen bedient. Luno heeft kantoren in Londen, Maleisië, Nigeria, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Indonesië.

Ook Luno biedt verschillende crypto’s en handelsparen aan. Ook zorgt de exchange ervoor dat gebruikers uit opkomende landen makkelijk kunnen uitcashen door ze rechtstreeks in lokale valuta uit te betalen.

De Ripple koers zou een mooie prijsstijging kunnen zien nu de munt beschikbaar is voor miljoenen nieuwe beleggers in een flink aantal opkomende economieën.

XRP-handel op VALR gaat live op 10 maart, Luno’s XRP-handel wordt binnenkort aangekondigd.


XRP aanbieden in ontwikkelingslanden is een must

Ripple’s XRP token wordt steeds meer gebruikt voor grensoverschrijdende betalingen. De recente samenwerkingen met Bitso in Mexico, SBI in Azië en Moneygram tonen aan dat grote partijen zeer geïnteresseerd zijn in de diensten van Ripple.

Het is noodzakelijk om XRP ook toe te voegen aan exchanges in ontwikkelingslanden. Deze mensen hebben namelijk het meeste baat bij de gemakkelijke, goedkope en snelle manier van geld overschrijven.