kiyosaki
Bitcoin

Robert Kiyosaki voorspelt Bitcoin koers van $350.000 in augustus

Volgens Robert Kiyosaki, de auteur van het bekende financiële boek “Rich Dad, Poor Dad,” zal de Bitcoin (BTC) koers in de komende maanden explosief stijgen. Hij verwacht dat de grootste cryptocurrency in augustus van dit jaar een waarde van $350.000 zal bereiken, wat neerkomt op bijna een 400% toename ten opzichte van de huidige BTC prijs.

Kiyosaki voorspelt dat het aanhoudende monetaire wanbeleid in de Verenigde Staten investeerders zal drijven om weg te vluchten van de dollar en in plaats daarvan in BTC te investeren.

Kiyosaki’s visie op de Bitcoin koers

Op het socialmediaplatform X deelde Kiyosaki zijn gedetailleerde visie op de BTC-koers voor deze zomer. Hij voorspelt dat de Bitcoin-prijs op 25 augustus $350.000 zal bereiken. Volgens Kiyosaki is het huidige beleid van de Amerikaanse president en de voorzitter van de Federal Reserve (FED) niet in staat om de waarde van de dollar te beschermen. Dit zal volgens hem leiden tot verdere investeringen in schaarse activa zoals goud, zilver en Bitcoin.

Is een $350.000 BTC koers wel realistisch?

Kiyosaki plaatst wel een kanttekening bij zijn voorspelling. Hij benadrukt dat het niet alleen een prijstarget is, maar ook een wens. Dit lijkt erop te wijzen dat de voorspelling wellicht wat overenthousiast is.

Een koers van $350.000 zou een toename van 4,9 keer betekenen ten opzichte van de huidige prijs van $71.300. Om een dergelijke groei in slechts twee maanden te realiseren, zou een unieke prestatie zijn voor BTC en zou resulteren in een totale marktwaarde van ongeveer $6,9 biljoen, bijna 2,5 keer de huidige totale marktwaarde van de cryptomarkt.

Willy Woo reageert op Bitcoin prijsvoorspelling

Andere crypto-analisten trokken de prijsvoorspelling van Kiyosaki in twijfel. Willy Woo, een van de populairste on-chain analisten, reageerde op de tweet van Kiyosaki en nuanceerde de BTC-voorspelling. Volgens Woo kan de Bitcoin-prijs zeker een waarde van $350.000 bereiken, maar hij acht deze voorspelling realistischer tegen 2025, wanneer de devaluatie van de dollar verder zal zijn gevorderd.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen
Bitcoin Runes verzamelen meer dan 2.500 BTC aan transactiekosten in 2 maanden
Dit is waarom deze week cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken