Newsbit

Samsung

Samsung breidt crypto-mogelijkheden uit & voegt Tron toe

Samsung

Samsung, de Zuid-Koreaanse technologiegigant, heeft ondersteuning voor Tron (TRX) toegevoegd in zijn gedecentraliseerde applicatie (DApp)-winkel, de Blockchain Keystore. Vanaf versie 1.2.0 worden TRX-transacties voltooid. Gebruikers die hier gebruik van willen maken zullen de app dus moeten updaten.


Samsung Developer Conference 2019

Deze aankondiging werd gedaan op de Samsung Developer Conference 2019, die vandaag en morgen wordt georganiseerd in San Jose, Californië, in de Verenigde Staten (VS).

Deze update komt tegelijk met het ‘Samsung Blockchain Platform SDK’. Met deze nieuwe SDK, een Software Development Kit, wordt de uitdaging aangegaan met het versterken van de beveiliging van mobiel-compatibele DApps.


Tron-integratie

Door de integratie met Tron (TRX), worden alle tokens die voldoen aan de TRC10- of TRC-20k-normen toegankelijk gemaakt voor iedereen met de Blockchain Keystore. Dit zijn in totaal bijna één miljard gebruikers, wereldwijd.


Belofte Justin Sun

TRON-CEO Justin Sun heeft in de afgelopen periode een aantal beloftes gemaakt. Zo zou Sun hebben beweerd dat deze partnerschap DApps vanuit TRON in grote lijnen zou distribueren aan miljarden klanten. Alhoewel een gedeelte hiervan waar is, lijkt de bewering nogal optimistisch. Al met al lijkt het een goede ontwikkeling te zijn voor zowel Samsung als TRON.


Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top