bitcoin koers
Bitcoin

Schrijver Rich Dad Poor Dad voorspelt Bitcoin koers van 100.000 dollar

Rich Dad Poor Dad auteur Robert Kiyosaki voorspelt een enorme stijging voor Bitcoin, omdat steeds meer mensen warmlopen voor de digitale munt. Hij benadrukt dat Bitcoin fundamenteel gezien gezonder is dan traditionele financiële instellingen zoals banken.

‘Bitcoin is het geld van het volk’

Robert Kiyosaki, de auteur van de populaire financiële bestseller Rich Dad Poor Dad, voorspelt dat Bitcoin een enorme bull run tegemoet gaat. Hij voorspelt een stijging van meer dan 267% van de huidige waarde van $27.263, met als uiteindelijke doel $100.000 per Bitcoin.

De reden achter deze voorspelling is dat Kiyosaki gelooft dat steeds meer mensen zullen kiezen voor Bitcoin in plaats van de Amerikaanse dollar, na een serie van renteverhogingen door de Federal Reserve om de inflatie tegente gaan. Kiyosaki verwacht ook dat de Amerikaanse regelgevers Bitcoin gaan beschouwen als een commodity, zoals goud, zilver en olie.

“Waarom ik Bitcoin koop: Jaren geleden zag ik BTC stijgen naar $20.000 om daarna te dalen naar $0. Ik dacht dat BTC erop zat. Ik zag BTC langzaam stijgen naar $6.000 en kocht veel. Waarom? Omdat mensen BTC steunen en niet de Federal Reserve of de overheid. BTC had geen bailout nodig van de Federal Reserve of de overheid omdat BTC het geld van het volk is. BTC naar $100.000. Lang leve BTC.”

‘500.000 dollar in 2025’

De Bitcoin-bull heeft zijn voorspellingen naar een hoger niveau getild. Hij zegt dat Bitcoin uiteindelijk zelfs meer dan $100.000 zal bereiken en verwacht dat de waarde van BTC in 2025 de $500.000 zal overstijgen. Deze indrukwekkende voorspellingen worden grotendeels gedreven door de Federal Reserve, die de monetaire politiek versoepelt en liquiditeit in de markten injecteert. 

In de ogen van de Bitcoin-bull kan Bitcoin het monopolie van banken doorbreken en individuen meer controle geven over hun geld en financiën. De waarde van Bitcoin is volgens hem niet alleen gebaseerd op de vraag en het aanbod, maar ook op het fundamentele feit dat het de potentie heeft om de financiële wereld te veranderen.

“Grote crash komt eraan. Depressie mogelijk. Federal Reserve gedwongen om miljarden aan vals geld te drukken. In 2025 zal goud $5.000 bedragen, zilver $500 en Bitcoin $500.000. Waarom? Omdat het vertrouwen in de Amerikaanse dollar, vals geld, zal worden vernietigd. Goud en zilver zijn het geld van de goden. Bitcoin is het geld van het volk. Pas op.”

Bitcoin nieuws

Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Bitcoin Halving is voltooid: Wat betekent dit voor de toekomst?
Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins