XRP Schikking SEC
Regulatie, Ripple

SEC plant besloten vergadering, spanning rond schikking Ripple

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft recentelijk een besloten vergadering aangekondigd, gepland voor donderdag 30 november. Op de agenda staan belangrijke thema’s zoals het vaststellen en reguleren van gerechtelijke bevelen, administratieve procedures, het oplossen van juridische geschillen en andere kwesties die betrekking hebben op onderzoeken en handhaving.

De aankondiging van de SEC noemde Ripple of XRP niet expliciet, maar heeft toch voor aanzienlijke speculatie gezorgd binnen de XRP-gemeenschap. Er is een toegenomen discussie over een mogelijke schikking in de lopende rechtszaak tegen Ripple. Dit komt vooral door de vertrouwelijke aard van de komende vergadering.

Pad naar een schikking is complex

Het voornaamste geschilpunt in de zaak blijft de enorme boete van $770 miljoen die op 13 juli aan Ripple is opgelegd, een belangrijke ontwikkeling in de XRP-zaak. Terwijl toonaangevende experts een verlaging van dit bedrag verwachten, lijkt het pad naar een schikking complex en moeilijk, met verwachte uitgebreide discussies en onderhandelingen.

In deze context kijken investeerders reikhalzend uit naar de resultaten van de besloten vergadering van de SEC. Deze vergadering zou potentieel de weg kunnen vrijmaken voor een oplossing in de rechtszaak tegen Ripple, wat een significante invloed zou hebben op de toekomstige koers van XRP op de cryptomarkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Ripple gaat samenwerken met Silicon Valley bedrijf
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Enorme prijsstijging
Ripple veroorzaakt onrust met enorme XRP-transacties ter waarde van $217 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Waarom stijgt de Bitcoin koers tot boven de $53.000?
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen