Shiba
Persbericht

SHIB Breakout na Burn 9,25 Bln Tokens Deze Maand, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shiba Inu is een van de meest bekende meme coins en streeft ernaar om uit de schaduw te stappen van Dogecoin door nieuwe functies te introduceren. Een van de opvallendste toevoegingen is Shibarium, een Layer-2 netwerk op het Shiba Inu platform. Shibarium is ontworpen om Shiba Inu te transformeren tot een zelfstandig blockchain ecosysteem, waardoor ontwikkelaars de functionaliteit en mogelijkheden ervan kunnen uitbreiden.

Het voornaamste doel van Shibarium is om snellere en goedkopere transacties te faciliteren dan die op de Ethereum blockchain, terwijl het toch gebruikmaakt van de goede beveiliging van Ethereum. Dit stelt ontwikkelaars in staat om de bekende tekortkomingen van Ethereum aan te pakken.

Binnen het Shibarium ecosysteem wordt een ‘burning mechanisme’ toegepast, waarbij een deel van de Shiba Inu tokens periodiek uit omloop wordt gehaald en naar een inactieve wallet wordt gestuurd. Tijdens elke transactie op Shibarium wordt een deel van de transactiekosten geburned. Dit houdt de inflatie van Shiba Inu onder controle en zou moeten leiden tot een stabiele lange termijn koersstijging van SHIB.

Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

De huidige koers van Shiba Inu is $0.000009365, waarmee het nog niet eens in de buurt komt van een koers van 1 euro. Nadat de koers in de afgelopen 2 maanden behoorlijk hard is gedaald, lijkt de koers nu naar boven uit te breken, met een stijging van 2% vandaag.

Over de afgelopen week is de koers van SHIB nu met 3,5% gestegen en als we kijken naar de laatste 14 dagen dan staat de Shiba Inu koers inmiddels ruim 5,5% hoger.

Met de nieuwste ontwikkelingen in ons achterhoofd en een nieuwe crypto bull run, kunnen we concluderen dat er zeker nog wel potentie zit in de koers van Shiba Inu.

Een koers van 1 euro lijkt vooralsnog wel iets te ver gegrepen en de verwachting is dan ook dat dit op korte termijn niet zal gebeuren. Maar wie weet wat er kan gebeuren op de lange termijn als de SHIB koers door oude toppen op $0,00001161 weet te breken?

Gerucht: Shiba Inu Burned 9,25 Biljoen Tokens Deze Maand

Een van de redenen waarom de koers van Shiba Inu de weg omhoog weer heeft gevonden is een post op X van Shiba Inu teamlid Ragnar. In zijn inmiddels verwijderde post geeft hij aan dat er deze maand maar liefst 9,25 biljoen SHIB tokens worden geburned. Waarom de post werd verwijderd is onduidelijk, maar in de SHIB community denken ze dat het is gedaan om te vermijden dat er te hoge verwachtingen worden geschept.

Tot dusver was het hoogst aantal SHIB tokens dat in een maand werden geburned slechts enkele miljarden. Mogelijk zal er wel een burn komen, maar dat er 9,25 biljoen Shiba Inu tokens worden geburned lijkt onwaarschijnlijk. Het lijkt er dan ook op dat de tweet van Ragnar een typefout was of een misverstand.

Andere Meme Coins die Kunnen Meeliften op de Shiba Inu Koers

Of de Shiba Inu koers de stijging weet door te zetten of niet, zijn er een aantal andere meme coins die het momentum aan hun kant hebben.

Deze crypto projecten bevinden zich nog in hun vroege fase. Dat betekent dat je ze voor een zeer lage prijs kunt aanschaffen en mee kunt liften als de volgende meme coin rally van start gaat.

Smog (SMOG) – Profiteer van de Grootste Solana Airdrop Ooit

Smog (SMOG) is onlangs gelanceerd als nieuwe meme coin met draken als thema. Het is gebouwd op de Solana blockchain en probeert daarmee in de voetsporen te treden van andere enorm succesvolle Solana meme coins zoals Bonk en Dogwifhat.

Er is gekozen voor een fair launch om de DEX coin direct publiekelijk via een gedecentraliseerde exchange (DEX) aan te bieden. Daarnaast probeert het team achter de token investeerders bij het project te trekken door middel van een crypto airdrop. Hiervoor is maar liefst 35% van de totale tokenvoorraad gereserveerd.

Dit betekent daarmee de grootste Solana airdrop ooit gaan organiseren. Het zal dus ook zeker niet bij één AirDrop blijven. Er zullen dus regelmatig tokens worden verspreid onder de investeerders in de Smog token.

Investeerders kunnen zich inschrijven voor de airdrop via Zealy. Door bepaalde acties te voltooien, zoals iets delen via social media over de Smog token, kun je punten verdienen en $SMOG tokens ontvangen bij de airdrops.

Bij de lancering had Smog een initiële marktwaarde van $2 miljoen, stukken lager dan de huidige marktwaardes van meme coins zoals bijvoorbeeld Bonk. De marktwaarde van Bonk staat inmiddels boven de $600 miljoen, om even voor wat perspectief te zorgen. Als Smog dat ook kan bereiken, zou de token met een factor 300x kunnen stijgen.

Nu investeren in Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Meme Coin met Enorm Potentieel

Sponge V2 (SPONGE), de opvolger van Sponge (V1) die vorig jaar met een stijging van x100 vroege investeerders rijk maakte, is dit jaar gelanceerd door het team achter Sponge. Deze nieuwe versie biedt investeerders een nieuwe kans op de volgende 100x.

Sponge V2 is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en kan worden gebruikt voor aantrekkelijke staking rewards en in een opkomende crypto game. In deze ‘Play-to-Earn’ racegame kun je extra SPONGE tokens verdienen of gewoon voor de lol spelen.

Met de introductie van deze nieuwe game is de kans groter dat Sponge V2 viraal gaat. Dit zou ook de koers van deze meme coin flink kunnen laten stijgen na de lancering van de game.

SPONGE werd maandag gelanceerd en is deze week al met ruim 70% gestegen, wat natuurlijk een fantastische start is. Als we echter naar de vooruitzichten op de lange termijn kijken, is dit slechts het begin van de groei van Sponge V2. Het is dus nog niet te laat om SPONGE te kopen en te staken voor een APY van 8.700%.

Hoewel Sponge V2 pas net is gelanceerd en al een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, verwachten we dat de echte explosie nog moet komen. Bekijk dus snel via de website hoe je de Sponge V2 tokens het beste kunt kopen en ontdek het ongekende potentieel van dit project.

Stap nu in Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Passief Inkomen Verdienen was nog Nooit zo Leuk

Meme Kombat (MK) is een nieuwe crypto meme die inmiddels de harten van meer dan 18.000 mensen heeft veroverd. In deze virtuele arena strijden bekende meme personages tegen elkaar, terwijl gebruikers kunnen kijken en $MK kunnen wedden op de uitslag.

In deze door AI gegenereerde gevechten zullen iconische personages zoals Shiba Inu, Doge, Pepe, Sponge en anderen het tegen elkaar opnemen in een strijd om eeuwige roem. Spelers kunnen $MK inzetten op de uitslagen van deze gevechten en mogelijk grote prijzen winnen.

Een andere manier om geld te verdienen met crypto via Meme Kombat is door staking, waarbij je kunt profiteren van een zeer hoge APY.

MK is momenteel verkrijgbaar in de presale voor $0,279 per stuk en kan vroegtijdig worden gestaked voor een APY van 113%. Na de presale zal de token worden gelist aan crypto exchanges, wat mogelijk voor verdere koersstijgingen kan zorgen.

Met het plaatsen van originele en herkenbare memes heeft Meme Kombat al veel aandacht weten te trekken. Na de lancering van het platform is de kans groot dat het project viraal gaat, wat een positief effect zal hebben op de waarde van MK.

Ontdek nu Meme Kombat!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk