Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe

Begin dit jaar heeft Shiba Inu (SHIB) een indrukwekkende waardestijging van 200 procent doorgemaakt, waardoor de koers steeg naar $0,000044. Dit succes heeft geleid tot de creatie van veel nieuwe adressen; volgens gegevens van het cryptoanalyseplatform IntoTheBlock zijn er nu meer dan 4 miljoen adressen geregistreerd.

Sinds 1 maart zijn er meer dan 200.000 nieuwe adressen aangemaakt. Het is echter opmerkelijk dat veel van deze wallets geen SHIB bevatten; van de in totaal meer dan 4 miljoen adressen, hebben slechts ongeveer 1,4 miljoen daadwerkelijk SHIB-tokens in hun bezit.

Er zijn ook zorgwekkende signalen wat betreft de activiteit op Shiba Inu-adressen. Volgens gegevens van het blockchainanalyseplatform Glassnode is het aantal actieve Shiba Inu-adressen aanzienlijk gedaald ten opzichte van vorige maand.

Op 5 maart bereikte het aantal actieve adressen nog een piek van 49.500, gelijktijdig met een lokale hoogtepunt in de tokenprijs. Echter, na een terugval in de SHIB-prijs tot onder $0,00004, is het aantal actieve adressen drastisch verminderd tot slechts 5.400.

Explosieve groei op komst?

Ondanks enkele zorgwekkende signalen zijn er ook positieve ontwikkelingen rond Shiba Inu (SHIB). Volgens recente analyses van BeInCrypto zou SHIB aan de vooravond van een aanzienlijke waardestijging kunnen staan. Dit is te danken aan een bullish patroon dat de potentie heeft om de koers ‘naar de maan’ te sturen.

Analisten verwachten dat de groei van SHIB nauw samenhangt met de algemene marktbewegingen van Bitcoin (BTC). Met de aanstaande Bitcoin halving lijkt een opleving van de markt slechts een kwestie van tijd. Het is waarschijnlijk dat Shiba Inu als meme coin goed zal profiteren van deze marktdynamiek.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten