Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Shiba Inu burn rate schiet omhoog met 30.000% na enorme transactie

Uit gegevens afkomstig van de Ethereum-blockchain blijkt dat het recentelijk gelanceerde Koyo-tokenproject een zeer grote SHIB token burn heeft uitgevoerd. Hierdoor is de burn rate enorm toegenomen.

Deze gegevens, die als eerste werden opgemerkt door gebruikers op Twitter, tonen aan dat Koyo maar liefst 1,49 miljard SHIB-tokens heeft verbrand in een transactie. Hierdoor steeg de burn-rate van de memecoin in de afgelopen 24 uur met meer dan 30.000%.

shib burn

Koyo zorgt voor grote token burns

Dit is niet de eerste keer dat Koyo een grote hoeveelheid SHIB burnt, aangezien het project eerder dit jaar al 1,1 miljard tokens naar een ‘dode wallet’ overmaakte. Koyo, dat vorige maand exclusief debuteerde op de ShibaSwap DEX, heeft Shiba Inu ondersteund bij het terugdringen van het enorme aanbod met 8,75 miljard SHIB-tokens. Dit gebeurde door middel van verschillende transacties gericht op zogenaamde “inferno”-adressen sinds de start van het project.

Shiba Inu prijs is niet alleen afhankelijk van token burns

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van SHIB, sprak onlangs in een Telegram-chat over de relatie tussen de prijs van Shiba Inu en tokenburns. Volgens Kusama kan de prijs van Shiba Inu niet uitsluitend door burns worden beïnvloed.

Als reactie hierop heeft het Shiba Inu-team zich gericht op het ontwikkelen van nieuwe technologieën en tools om de acceptatie van SHIB te vergroten. Kusama is van mening dat alleen door dergelijke inspanningen de prijzen van Shiba Inu de aanzienlijke stijging kunnen ervaren die iedereen verlangt.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken