Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu Burn rate stijgt met 13 duizend procent

De op één na grootste memecoin ter wereld, Shiba Inu (SHIB), trekt opnieuw de aandacht. Hoewel de waarde van Shiba Inu eerder daalde, wist Pepe Coin, een recent populair geworden memecoin, alle schijnwerpers op zich te richten. Toch is er goed nnieuws voor SHIB investeerders, aangezien de SHIBarmy gisteren meer dan een miljard Shiba Inu coins heeft vernietigd.

Burn rate Shiba Inu stijgt met 13.150%

Uit gegevens van Shibburn blijkt dat gisteren 1,69 miljard SHIB-munten zijn vernietigd (naar een dead wallet verstuurd). Een dead wallet is een crypto-wallet die niet toegankelijk is en vaak wordt gebruikt om munten te vernietigen of permanent uit de circulatie te halen. De burn-rate van SHIB is daardoor met 13.150% toegenomen na de recente actie. Het is belangrijk om te vermelden dat deze piek volgt op een langere periode waarin er relatief weinig Shiba Inu-coins werden vernietigd.

In de afgelopen 30 dagen is de waarde van Shiba Inu met ruim 18% afgenomen. Momenteel wordt SHIB verhandeld tegen een gemiddelde koers van $0,000008891. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur is met 30% toegenomen tot circa $180 miljoen. Ondanks deze daling blijft Shiba Inu de op een na grootste memecoin met een marktkapitalisatie van $5,24 miljard.

PEPE steelt de show

Shiba Inu heeft inderdaad niet bijzonder goed gepresteerd, maar Pepe Coin, een nieuwe mememunt, heeft daarentegen razendsnel de cryptomarkt veroverd. De waarde van PEPE is in de afgelopen 30 dagen met 3400% toegenomen.

Desondanks heeft de koers van PEPE in de afgelopen 24 uur een daling van 13% doorgemaakt. Op het moment van schrijven wordt het verhandeld tegen een gemiddelde prijs van $0,000002. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur is met 21% gestegen tot $1,13 miljard.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?