Shiba inu Nieuws

Shiba Inu burn rate stijgt met 5000%

De cryptomarkt ervaart toenemende volatiliteit, maar desondanks worstelt Shiba Inu (SHIB) als een van de weinige altcoins nog steeds. Uit de data blijkt dat deze memecoin nog steeds verhandeld wordt tegen een prijs van $0,00001025 en een daling van 0,02% in de laatste 24 uur en een verlies van 3,4% in de afgelopen week laat zien.

Ondanks deze negatieve koersontwikkeling lijkt er hoop aan de horizon te zijn. De SHIB burn-rate toont namelijk veelbelovende signalen dat er mogelijk een prijsstijging in het verschiet ligt.

SHIB burn-rate schiet omhoog

Informatie van Shibburn.com laat zien dat de burn-rate met 5000% is gestegen ten opzichte van de vorige dag, met ongeveer 1 miljoen SHIB-tokens die naar niet-actieve wallets zijn gestuurd. De afgelopen dagen vertoonde de burn rate duidelijke bearish signalen, waarbij het percentage soms zelfs op 0% belandde.

De huidige ontwikkelingen wijzen echter op een opleving van burn-transacties, die een positieve invloed kunnen hebben op de prijsstijging van SHIB. In dit tempo is het aannemelijk dat SHIB opnieuw de winstgevende zone betreedt, zolang het bredere marktmomentum aanhoudt.

SHIB burn-rate – Bron: Shibburn

De toekomst van Shiba Inu is veelbelovend

Er bestaan cryptomunten waarvan de groei voornamelijk speculatief is en zonder betrokkenheid van de gemeenschap. Hoewel er uiteraard onzekerheden zijn rondom Shiba Inu en de meeste memecoins die tegenwoordig op de markt zijn, speelt de bijdrage van de gemeenschap een grote rol in de groei van SHIB. Bovendien introduceert het ontwikkelingsteam van SHIB talrijke nieuwe functies die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de munt.

Dankzij een gezamenlijke inspanning richting het succes van Shibarium en andere innovaties van het Shiba Inu-team, lijkt de toekomst voor deze cryptomunt veelbelovend.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Shibarium onthult nieuw SHIB token-burn-mechanisme
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren