Shiba Inu, Shib
Shiba inu

Shiba Inu ecosysteem onthult nieuwe privacyfunctie & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem heeft een nieuwe privacyfunctie geïntroduceerd binnen Shibarium, een layer-2 protocol op de SHIB blockchain, door middel van een innovatie genaamd Treat. Deze technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om hun transacties met een hoger niveau van anonimiteit en privacy uit te voeren, zowel bij het verzenden als het bewaren van cryptocurrency.

Deze ontwikkeling introduceert een extra privacylaag bovenop de Shibarium-blockchain. Shibarium, een essentieel onderdeel van het SHIB-ecosysteem, is ontworpen om transacties sneller en efficiënter te maken voor zijn gebruikers. Dankzij deze nieuwe privacyfunctie kunnen deelnemers aan het Shiba Inu-ecosysteem nu genieten van de voordelen van volledig anonieme transacties.

Samenwerking met Zama en de introductie van de TREAT-token

Om deze geavanceerde technologie te ontwikkelen, hebben de ontwikkelaars van Shiba Inu de krachten gebundeld met Zama, een bedrijf gespecialiseerd in cryptografie. Samen werken ze aan een nog naamloos nieuw netwerkproject. Dit project zal innovatief gebruikmaken van Fully Homomorphic Encryption (FHE), een geavanceerde privacytechnologie die ontwikkelaars in staat stelt data te verwerken binnen niet-vertrouwde domeinen zonder dat deze ontsleuteld hoeven te worden.

De TREAT-token speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de nieuwe privacylaag binnen het Shiba Inu-ecosysteem. Met deze token kunnen gebruikers anonieme transacties uitvoeren, waarbij ze volledige controle behouden over hun persoonlijke gegevens en transactie-informatie.

Positief voor Shiba Inu netwerk

De introductie van deze nieuwe technologie onderstreept de voortdurende inspanningen van het Shiba Inu-netwerk om zich uit te breiden en te vernieuwen. In de competitieve wereld van altcoins, en specifiek binnen de drukke memecoin-markt, is innovatie cruciaal om op te vallen.

Projecten zoals Dogecoin (DOGE) en PEPE vormen sterke concurrenten. Shiba Inu onderscheidt zich echter door een echt functioneel ecosysteem te ontwikkelen, waarmee het netwerk effectief nieuwe gebruikers aantrekt en voortdurend groeit.

SHIB koers explodeert

De koers van Shiba Inu heeft de afgelopen week een opmerkelijke stijging doorgemaakt, waarbij deze bijna parabolisch is toegenomen. Slechts zeven dagen geleden was de waarde van deze altcoin nog $0,0000096 per token. Nu is de prijs gestegen naar bijna $0,0000215 per token, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 123% in slechts een week tijd.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC