Shiba Inu (SHIB) Coin
Altcoin, Shiba inu

Shiba Inu-gemeenschap vernietigt in 1 dag tijd 603 miljoen SHIB tokens

Volgens gegevens van Shibburn zijn er in de afgelopen 24 uur meer dan 603 miljoen Shiba Inu tokens uit de omloop gehaald.

Beloningen voor SHIB burners

Deze grote vernietiging van tokens gebeurde door middel van 69 afzonderlijke transacties via het SHIB Burn Portal.

Zeker nu de prijs van de token laag ligt, is het makkelijk voor de community om grote aantallen SHIB tokens te vernietigen. Dit zagen we ook vorige week al. Toen werden er namelijk maar liefst 22.200.398.699 SHIB-tokens naar de dode wallet heeft gestuurd (geburned).

Het SHIB Burn Portal beloont de mensen die hun Shiba Inu tokens ‘burnen’ in de vorm van een token genaamd Ryoshi Vision. De allereerste beloningen zijn officieel verdeeld onder Shiba Burners op 17 mei 2022. Kort na de distributie van de beloningen werd alleen al op 19 mei 12.421.420.499 SHIB uit de circulatie gehaald. Dit had een waarde van $143.964.

Impact op de prijs van SHIB

De grote aantallen SHIB tokens die geburned zijn hebben nog weinig invloed op de prijs van de token. Analisten verwachten echter dat het constant vernietigen van Shiba Inu tokens uiteindelijk wel degelijk invloed gaan hebben op de SHIB prijs. Zeker als de volgende bullmarkt zich aandient.

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?