Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu hoofdontwikkelaar hint op mega samenwerking

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van het Shiba Inu (SHIB) netwerk, heeft op Telegram gehint naar een mogelijke samenwerking met “zeer belangrijke individuen”. Volgens hem zijn deze personen cruciaal om het netwerk naar een hoger niveau te tillen.

Strategische groei en toekomstplannen voor Shiba Inu

Kusama is vastberaden om de groei en adoptie van het Shiba Inu netwerk te bevorderen. Hij legt daarbij de nadruk op het vergroten van het praktische gebruik van de SHIB token. Een van de strategieën om dit doel te bereiken, is het overwegen van een samenwerking met grote retailers zoals McDonald’s en Burger King. Hoewel SHIB al door vele retailers is geaccepteerd, zijn er uitdagingen bij het wereldwijd implementeren van dergelijke betalingsintegraties.

Shytoshi lichtte verder toe dat de ‘burn rate’ (het vernietigen van tokens om het aanbod te verminderen) direct gerelateerd is aan het gebruik van de SHIB token. Het project streeft ernaar om meer te focussen op daadwerkelijk gebruik dan enkel speculatie, wat op lange termijn de duurzaamheid van het project kan verhogen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor investeerders. Naarmate het gebruik van Shibarium’s layer-2 en de SHIB token toeneemt, zal ook de burn rate toenemen. Dit wordt door veel investeerders gezien als een positieve trend, omdat het kan leiden tot een prijsstijging van de token.

Metaverse spel laat SHIB burn rate exploderen

Ondanks een matige prestatie van SHIB vergeleken met Bitcoin’s 10% groei in de afgelopen week, signaleert het Shiba Inu netwerk een opmerkelijke activiteitsstijging onder grootbezitters, ook wel ‘whales’ genoemd. Volgens analyses van het platform IntoTheBlock is er een toename van 987% in whale-activiteit waargenomen. Binnen 24 uur bereikten transacties van meer dan $100.000 een totale waarde van $70,73 miljoen. Eén specifieke transactie viel daarbij op: een inkoop van 4,5 biljoen SHIB, wat overeenkomt met een waarde van $31,5 miljoen.

Kostenlose 10 Euro in Krypto

Möchten Sie in die Welt der Kryptowährungen eintauchen und vielleicht SHIB oder eine andere Kryptowährung kaufen? Dann haben wir großartige Neuigkeiten für Sie! Dank einer speziellen Vereinbarung zwischen Newsbit und Bitvavo, einer der zugänglichsten und benutzerfreundlichsten Kryptobörsen in Europa, erhalten unsere Leser ein exklusives Angebot.

Wenn Sie sich über den untenstehenden Button bei Bitvavo anmelden, erhalten Sie nicht nur 10 Euro gratis, sondern zahlen auch keine Handelsgebühren für Ihre ersten 10.000 Euro Transaktionsvolumen.

Shiba Inu nieuws

Binance verplaatst 153 miljard Shiba Inu tokens, wat is er aan de hand?
3 Belangrijke redenen om te investeren in Shiba Inu
Shiba Inu bereikt nieuw record ondanks teleurstellend koersverloop
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen