Shiba Inu, SHIB
Shiba Inu

Shiba Inu in opkomst: Groei in gebruikers en Shibarium’s succes

Shiba Inu (SHIB) is nog altijd ver weg van zijn hoogtijdagen. Op het moment van schrijven wordt de digitale munt verhandeld op een waarde die meer dan 90% lager ligt dan zijn all-time high (ATH).

Hoewel de koers van SHIB op het eerste gezicht wat rustig lijkt, bereikt het project belangrijke mijlpalen die het voorbereiden op een mogelijke volgende bullmarkt. Een opvallende prestatie is het bereiken van een nieuw record met 1,26 miljoen adressen die een saldo hoger dan $0 hebben, wat duidt op een groeiend aantal gebruikers en interesse in het Shiba Inu-project.

Positieve signalen voor Shiba Inu

Een toenemend aantal non-zero adressen wijst op een stijgende adoptie van de munt. Dit houdt in dat meer mensen SHIB in hun wallets houden, wat blijk geeft van een groeiend vertrouwen en interesse in deze cryptocurrency. Een toename in het aantal van dergelijke adressen leidt doorgaans tot een hogere netwerkactiviteit, wat gunstig is voor de levensvatbaarheid en duurzaamheid van het onderliggende netwerk.

Naast deze ontwikkeling, draagt het token burning mechanisme ook bij aan een positiever beeld van de munt. Door het vernietigen van tokens wordt het totale aanbod van SHIB verminderd. In een scenario waar de vraag gelijk blijft of toeneemt, kan een verminderd aanbod leiden tot een stijging van de muntwaarde. Recentelijk is er een aanzienlijke hoeveelheid tokens vernietigd, namelijk 1,5 miljard, wat de potentie heeft om de marktwaarde van SHIB positief te beïnvloeden.

Shibarium drijft groei Shiba Inu

Er is meer goed nieuws. Het Layer-2 netwerk van Shibarium trekt veel aandacht, wat recent resulteerde in een aanzienlijke toename van de transactieactiviteit. Volgens recente gegevens van Shibariumscan is er in een korte periode een opmerkelijke groei in het transactievolume waargenomen. Het aantal transacties verdubbelde binnen één dag van bijna 15.000 naar meer dan 34.000. Deze groei heeft geresulteerd in een cumulatief totaal van meer dan 4 miljoen transacties sinds de lancering van Shibarium, ongeveer drie maanden geleden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?