Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu kan binnen enkele maanden 111 biljoen munten burnen

Het burnen van Shiba Inu blijft een hot topic onder de SHIB-community, die wil dat het aantal burns tot in de biljoenen stijgt.

Nieuwe en innovatieve burn-projecten

De ontwikkelaars van Shiba Inu werken heel hard om de community te voorzien van nieuwe en innovatieve burn-projecten. Het burnen van Shiba Inu blijft een hot topic onder de SHIB-community. De community wil dat het aantal burns tot in de biljoenen oploopt.

Shiba Inu’s op de community-gerichte Twitter-account, SHIB BPP, deelde de hypothese van de officiële SHIB Discord-kanaalmoderator, SHIBQueenie. SHIBQueenie speculeert dat er minstens 111 biljoen SHIB geburned kan worden in 12 maanden tijd.

Dit is een schatting van @SHIBQueenie en het omvat geen community burns, burning projecten zoals de Burn-portal of andere #SHIB-burns die nog moeten worden aangekondigd.

In zijn hypothese over het burnen van biljoenen SHIB, wordt verwacht dat ShibaSwap 2.0 en het naderende Layer 2 Shibarium beide een belangrijke rol zullen spelen. De SHIB Discord-moderator verwachtte ook dat DApps op Shibarium ervoor zouden kunnen zorgen dat het lokale ecosysteem de komende maanden biljoenen SHIB burned. Het hernoemen van de Shiba Inu Lands in de SHIB Metaverse heeft ook het potentieel om miljarden SHIB te burnen. De lancering van de bètaversie van Shibarium wordt verwacht in het derde kwartaal van 2022.

Echter wordt hier geen rekening gehouden met andere burn initiatieven. Deze initiatieven registreren momenteel miljoenen burned SHIB. Volgens het Twitter-account van Shibburn is de afgelopen week meer dan een half miljard SHIB naar dode wallets gestuurd. Dit komt neer op miljarden SHIB die sinds het begin van augustus is geburned.

Inspanning van de gehele community

Shiba Inu-hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama kwam met een vereiste voor het burnen van biljoenen Shiba Inu. Hij zei dat het een inspanning moet zijn van de hele community. Daarnaast zei hij dat het project er op veel fronten naartoe werkt. Echter kan dit enige tijd duren.

Het aantal Shiba Inu gebruikers, dat momenteel op 1.210.688 staat, blijft toenemen volgens gegevens van WhaleStats. Op dit moment handelt SHIB voor $0,0000129.

Shiba Inu nieuws

Crypto analisten: Shiba Inu klaar voor koerssprong van 90%
Shiba Inu koers kan spoedig met 23% stijgen & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Shiba Inu blijkt populairste crypto in Europa, direct na Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?