pbshi
Persbericht

Shiba Inu Koers Verwachting: Waarom SHIB Klaar Is Voor Een 44,000% Pump

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shiba Inu heeft net als de hele crypto markt ook een flinke klap gekregen met een daling van 10,5%. Toch blijft het een geliefde munt onder investeerders vanwege het potentieel voor enorme winsten. Bijzonder nieuws over de coin is dat een bekende investeerder dat de Shiba Inu koers mogelijk voor een spectaculaire stijging van 44.000% kan zorgen, als er bepaalde doelen worden behaald.

Een crypto analist en voormalig lid van het blockchainteam van IBM voorspelt dat Shiba Inu mogelijk aan de vooravond staat van een gigantische 44.000% bull run. De analist zegt dat de eerste grote prijsstijging van Shiba Inu ook een vergelijkbare stijging had, toen het voor de eerste keer op de markt kwam. Volgens heb kan de Shiba Inu koers verwachting nog veel groter uitpakken als er een doorbraak plaatsvindt in de consolidatiefase waar het zich nu in bevindt.

Hij zegt verder dat de combinatie van de technische patronen in combinatie met de kracht van de meme coin community tekenen vertonen van een mogelijke uitbraak. Als de prijs door deze huidige consolidatiefase doorbreekt dan is een stijging naar $0,00725 zeker mogelijk. Dit kan de Shiba Inu koers naar ongekende hoogtes kunnen brengen.

Kan Shiba Inu echt met 44.000% stijgen?

De market cap van Shiba Inu is op dit moment $10,3 miljard en is met 8,74% gestegen in de afgelopen 24 uur. Een prijsstijging van 44.000% brengt de market cap naar $4,5 triljoen. Hoewel dat cijfer nogal onrealistisch lijkt in het huidige finaciële landschap, is dit scenario theoretisch zeker mogelijk als de burn rate van Shiba Inu toeneemt. Door het verminderen van het aantal tokens in omloop kan de prijs stijgen zonder de wereldwijde geldmarkt te verstoren. Als we kijken naar het ShibBurn platform dan is de burn rate in de afgelopen 24 uur met 78,30% gedaalt en dit kan invloed hebben op de Shiba Inu koers verwachting.

Komt er een bull run aan?

In 2021 maakte Shiba Inu veel naamsbekendheid door de indrukwekkende prijsstijging. Nu oktober is omgedoopt tot Uptober, omdat het altijd een bullish maand is voor de gehele crypto markt, zijn er veel analisten die hopen dat Shiba Inu opnieuw een vergelijkbare groei laat zien. Met een stijging van 32,96% in de afgelopen maand en een toename van het handelsvolume is de hype rondom de Shiba Inu koers weer groot. Toch waarschuwen sommige experts dat de prijs mogelijk toch niet sommige doelen kan behalen als de rest van de markt niet mee ontwikkelt.

Andere projecten die kunnen meegaan in het succes van Shiba Inu

Naast Shiba Inu zijn er ook nog andere opkomende projecten die klaarstaan om te profiteren van het bullish momentum. Veel van deze projecten zitten nog in de presale wat kan zorgen voor een aanzienlijke groei zodra ze de markt betreden. Wat deze projecten zo uniek maakt, is hun focus op hun unieke utility. Waar meme coins zoals Shiba Inu worden aangedreven door de hype die aangewakkerd wordt door de community, zien we nu dat investeerders zich toch beginnen te verdiepen in projecten met een echte toepassing die ervoor zorgen dat ze op de lange termijn ook nog relevant zijn en voor de grootste crypto stijgers kunnen zorgen.

Meme coins worden vaak gezien als een risico, maar hun aantrekkingskracht zorgt altijd voor een sterke betrokken community. Dit geldt ook voor de nieuwe generatie meme coins die meer bieden dan alleen maar hype. Hoewel meme coins zoals Shiba Inu een belangrijke rol spelen in de markt, ligt de toekomst van crypto in projecten die waarde bieden. Daarom hebben we hieronder twee nieuwe meme coin projecten geselecteerd die komen met hun eigen utility en in een korte tijd al een hechte community hebben opgebouwd.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) heeft voor een enorme hype gezorgd in een korte tijd onder investeerders die op zoek zijn naar het volgende grote project. Dit is te zien aan de $17,3 miljoen die ze al hebben weten op te halen in hun jonge bestaan. Ze hebben echt de kettingen van Pepe verbroken met de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum en maken Pepe klaar voor de toekomst.

Het team achter Pepe Unchained heeft namelijk hun eigen Layer 2 Blockchain ontwikkelt en dit zorgt voor 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Hierdoor is hun nieuwe blockchain ook meteen een goede keuze voor nieuwe projecten om op te lanceren, zodat ze van deze voordelen kunnen profiteren.

De huidige prijs van een PEPU token is momenteel $0,00992 en dit zal over iets minder dan twee dagen weer verhoogd worden, als ze de volgende fase van de presale ingaan. Als je eenmaal je PEPU tokens hebt aangeschaft dan heb je de mogelijkheid om deze te staken tegen een jaarlijks rendement van 124% en hierdoor heb je binnen een jaar tijd je PEPU tokens verdubbelt. Veel vroege investeerders hebben dit al gedaan en momenteel zijn er al 1,3 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Geloof jij net als alle andere vroege investeerders in hun Layer 2 Blockchain? Dan kan je eenvoudig de PEPU community joinen door je wallet te koppelen op hun website en je BNB, USDT en ETH in te wisselen voor je eerste PEPU tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) heeft in een week tijd al een sterke community opgebouwd en daarbij $410.698 opgehaald van investeerders. Dat is indrukwekkend voor een nieuw project waarvan de presale zo kort geleden is gelanceerd, dit laat ook het vertrouwen zien die vroege investeerders hebben in het FLOCK.

Het team achter Flockerz geeft elke gebruiker die in het bezit is van FLOCK tokens een stem die ze kunnen gebruiken voor zaken rondom de toekomst van het project. Dit doen ze door de eerste Vote 2 Earn coin te worden, waarbij 25% van alle FLOCK tokens voor gereserveerd zijn. Dit betekent dat je FLOCK tokens kan verdienen door je stem uit te brengen over zaken en ontwikkelingen binnen het project. Door dit vooruitstrevende systeem kunnen ze zomaar eens begonnen zijn met het bouwen van de sterkste community binnen de meme coin sector.

Voor de vroege vogels is er de mogelijkheid om hun FLOCK tokens tijdens de presale te staken tegen een bijzondere beloning van 5070%, hiermee kan je een mooi passief inkomen verdienen. De early birds is dit niet ontgaan en hebben gezamenlijk al 35 miljoen FLOCK tokens vastgezet tegen deze APY. 

Wil jij ook meedenken over de toekomst van de hechtste community? Dan kan je eenvoudig je eerste FLOCK tokens aanschaffen via hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditkaart.

Naar de officiële website van Flockerz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.