Shiba inu Nieuws

Shiba Inu ontwikkelaar: Shibarium is klaar en introductie start morgen

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, heeft onthuld dat Shibarium eindelijk klaar is en dat er vanaf morgen verschillende blogposts op Medium zullen worden uitgebracht om de langverwachte layer-2 oplossing aan de wereld te introduceren.

Desalniettemin heeft Kusama bekendgemaakt dat hij de bèta pas zal uitbrengen als Kaal Dhairya, een mede-Shiba Inu-ontwikkelaar, klaar is met rouwen om zijn overleden vader.

Shibarium is klaar

Kusama maakte deze aankondiging vandaag via zijn officiële Twitter-account. Hij schreef: “Morgen zal mijn eerste van een reeks medium-berichten die de wereld kennis laten maken met Shibarium worden vrijgegeven. Maar ik vertel niks totdat Kaaldhairya klaar is met rouwen”.

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu gaf in een Telegram-bericht meer uitleg over de situatie. De SHIB-influencer Lucie deelde het Telegram-bericht in een recente tweet. Kusama verklaarde in het Telegram-bericht dat Shibarium klaar is en zo snel mogelijk de bèta wil lanceren. Hij benadrukte echter dat er niks vrijgegeven zal worden totdat Dhairya klaar is met rouwen.

SHIB aankondiging telegram

Kusama vermeldde in het Telegram-bericht dat de reeks medium-artikelen die hij morgen zal publiceren, gericht zijn op het weerleggen van enkele veelvoorkomende verkeerde opvattingen over de layer-2-oplossing.

Kusama waarschuwt voor FUD

Kusama onthulde verder dat er op dit moment een georganiseerde FUD-campagne tegen hem gericht is. Hoewel hij bewijs heeft over de identiteit van degenen achter deze campagne, zal hij dit niet aan het publiek bekendmaken omdat hij er volgens hem boven staat. Desondanks verduidelijkte hij dat de partijen achter de FUD-campagne proberen de gemeenschap te ondermijnen, maar hij zal dit niet toelaten.

Deze onthullingen volgden een paar uur nadat Kusama had aangekondigd dat de echte versie van Shibarium waarschijnlijk in mei gelanceerd zou worden. Het is opmerkelijk dat, hoewel Kusama heeft verklaard dat Shibarium klaar is, hij nog steeds geen definitieve lanceerdatum heeft aangekondigd.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin