Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu-ontwikkelaars kondigen verrassing aan voor begin 2022

Tijdens een ask-me-anything sessie op Twitter, maakte Queenie, een moderator van het officiële Shiba Inu Discord-kanaal, een grote verrassing bekend voor 2022.


Shibarium updates

Queenie zei dat Shibarium “zo snel als mogelijk” zou worden uitgebracht, zonder een specifieke datum te noemen:

“We hebben een grote verrassing voor begin 2022. We doen niet aan datums, want zo stel je mensen teleur. Dat is het laatste wat ik er nu over ga zeggen.”

De langverwachte Layer 2-oplossing zal SHIB-transacties naar verwachting veel goedkoper en toegankelijker maken. Het project, dat op de Ethereum-blockchain draait, lijdt op dit moment volgens Queenie aan hoge transactiekosten en dat is een probleem die opgelost moet worden:

“We weten dat iedereen boos is over de transactie kosten. Het maakt het echt moeilijk, want we willen dat SHIB toegankelijk is voor iedereen.”

Volgens Queenie zal Bone ShibaSwap (BONE) worden gebruikt als een native token op Shibarium. BONE fungeert momenteel als het governance-token van de ShibaSwap-blockchain. Hoewel BONE een gelimiteerde voorraad heeft, zal het blijven worden geslagen tot 2024. Er zal een mechanisme zijn om de snelheid in evenwicht te houden.


Game ambities

Tijdens de AMA verduidelijkte Queenie ook dat er twee versies van het spel zouden zijn op basis van Shiboshi, een verzameling niet-vervangbare tokens. De mobiele versie heeft in-app-aankopen, net als andere applicaties in de App Store. Het zal ook pc-compatibel zijn.

De blockchain-versie van het spel is play-to-earn. Dit betekent dat spelers beloningen in cryptocurrencies kunnen verdienen en deze kunnen uitbetalen. De games zullen geen burn-functionaliteit hebben, maar de rest van de toekomstige projecten wel.

Over de rivaliteit met Dogecoin zei Queenie dat het “een gezonde strijd” is. De voorstanders van deze twee cryptocurrencies stonden eerder dit tegenover elkaar tijdens de flippening-hype. Shiba Inu slaagde er eind oktober in om Dogecoin kort te overtreffen door marktkapitalisatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten