Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu rond $0,00001: Op de rand van een grote doorbraak of terugval?

Shiba Inu (SHIB) worstelt om het prijsniveau van $0,00001 te handhaven. In de afgelopen twee weken is de token rond deze waardering blijven schommelen, waarbij pogingen tot een doorbraak telkens werden afgewezen.

De gerenommeerde crypto-analist Ali Martinez merkte op dat de koers zich binnen een dalend parallel patroon beweegt. Hoewel dit patroon doorgaans als een bearish signaal wordt gezien, wat wijst op een mogelijke voortzetting van de prijsdaling, kan het ook de weg vrijmaken voor een stijging, afhankelijk van de verdere koersontwikkeling. En precies dat lijkt vandaag te gebeuren.

De koers van Shiba Inu (SHIB) is in de afgelopen 24 uur namelijk boven het niveau van $0,00001 uitgekomen, wat een positieve wending lijkt te geven aan de eerdere onzekere situatie. Dit recente herstel suggereert dat er mogelijk een ommekeer aan het plaatsvinden is, die in het voordeel van de token kan werken.

Mogelijke richtingen voor Shiba Inu: Stijging of daling?

Volgens de analyse van Martinez zijn er twee mogelijke toekomstige trajecten voor Shiba Inu (SHIB). Enerzijds is er een optimistisch (bullish) pad, waarbij de token een uitbraak zou kunnen maken naar een prijsniveau van $0.000014.

Anderzijds bestaat de mogelijkheid van een pessimistisch (bearish) scenario, waarbij de prijs zou kunnen terugvallen naar het niveau van oktober, rond de $0.000008. Voor investeerders is het cruciaal om de koers van Shiba Inu nauwlettend in de gaten te houden en deze potentiële ontwikkelingen te integreren in hun investeringsstrategie, gezien de impact die ze kunnen hebben.

Shiba Inu versterkt positie met notering op Japanse crypto beurs

De recente notering van Shiba Inu (SHIB) op Coincheck, een prominente Japanse cryptocurrency exchange, markeert een belangrijke strategische mijlpaal voor de munt.

Deze stap biedt Japanse beleggers de mogelijkheid om direct in SHIB te investeren, waardoor de munt een sterkere positie verkrijgt in de dynamische wereld van memecoins. Deze notering heeft een speciale betekenis, gezien de Shiba Inu, het hondenras dat symbool staat voor de munt, zijn oorsprong in Japan heeft.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, onderstreepte het belang van deze gebeurtenis door een welkomstboodschap in het Japans te delen op sociale media, wat de banden met de Japanse markt en cultuur verder versterkt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC