Shiba inu Nieuws

Shiba Inu (SHIB) komt naar de OKCoin in Japan

Het team van Shiba Inu heeft de aankondiging van OKCoin Japan geretweet waarin wordt vermeld dat de SHIB-token van Shiba Inu eind februari op hun platform zal worden verhandeld.

Goed nieuws voor Shiba Inu investeerders

Het Shiba Inu-team heeft een verrassende aankondiging geretweet waarin staat dat de SHIB-token naar OKCoin Japan komt. De Shiba Inu-gemeenschap is vanzelfsprekend blij met elke crypto beurs die het SHIB-ecosysteem ondersteunt.

Gedurende de afgelopen maanden hebben SHIB-investeerders ook meermaals opgeroepen tot vermelding van de BONE en LEASH tokens op crypto-beurzen. Recentelijk kreeg een petitie die Binance verzocht om BONE op hun platform te vermelden dan ook veel steun. Of Binance de token daadwerkelijk toe gaat voegen is nog de vraag.

Met de Shibarium Beta die binnenkort wordt uitgebracht, voorspellen zowel SHIB investeerders als cryptohandelaren prijsstijgingen voor SHIB en zijn andere ecosysteemtokens, zoals LEASH en BONE. De afgelopen 30 dagen zijn SHIB, BONE en LEASH allemaal gestegen, waarbij SHIB met 9% is gestegen.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog