Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) komt naar de OKCoin in Japan

Het team van Shiba Inu heeft de aankondiging van OKCoin Japan geretweet waarin wordt vermeld dat de SHIB-token van Shiba Inu eind februari op hun platform zal worden verhandeld.

Goed nieuws voor Shiba Inu investeerders

Het Shiba Inu-team heeft een verrassende aankondiging geretweet waarin staat dat de SHIB-token naar OKCoin Japan komt. De Shiba Inu-gemeenschap is vanzelfsprekend blij met elke crypto beurs die het SHIB-ecosysteem ondersteunt.

Gedurende de afgelopen maanden hebben SHIB-investeerders ook meermaals opgeroepen tot vermelding van de BONE en LEASH tokens op crypto-beurzen. Recentelijk kreeg een petitie die Binance verzocht om BONE op hun platform te vermelden dan ook veel steun. Of Binance de token daadwerkelijk toe gaat voegen is nog de vraag.

Met de Shibarium Beta die binnenkort wordt uitgebracht, voorspellen zowel SHIB investeerders als cryptohandelaren prijsstijgingen voor SHIB en zijn andere ecosysteemtokens, zoals LEASH en BONE. De afgelopen 30 dagen zijn SHIB, BONE en LEASH allemaal gestegen, waarbij SHIB met 9% is gestegen.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen
Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli