Rexas Finance
Persbericht

Shiba Inu (SHIB) Rally Bevestigd, Maar Rivaal Zal 6750% Exploderen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shiba Inu’s (SHIB) recente prijsstijging bevestigt de sterke steun van de community en de interesse van investeerders in de meme-munt. SHIB’s nieuwe rivaal, Rexas Finance (RXS), kan mogelijk de markt verstoren, ondanks de hype eromheen. Er wordt een groei van maar liefst 6755% verwacht voor Rexas Finance, een blockchainplatform dat zich richt op de tokenisatie van real-world assets (RWA). Met zijn innovatieve strategie om illiquide activa om te zetten in verhandelbare tokens, zou RXS spoedig de leiding kunnen nemen en SHIB voorbij kunnen streven in termen van nut en lange termijn groei.

Shiba Inu (SHIB): Een Markt Rally

De huidige marktsituatie werkt in het voordeel van Shiba Inu, dat recentelijk indruk maakt en investeerders aantrekt door sterke marktprestaties. Shiba Inu (SHIB) boekt aanzienlijke winsten dankzij strategische samenwerkingen en een stijging van de verbrandingssnelheid van tokens. Hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama noemde de recente samenwerking met Mass Build op X (voorheen Twitter), waarbij werd gesuggereerd dat dit een belangrijke financiële laag kan worden voor het Shiba-ecosysteem. Deze samenwerking wil AI-gedreven oplossingen integreren, wat de acceptatie van SHIB zou verhogen. In de afgelopen 24 uur is de verbrandingssnelheid met meer dan 7900% gestegen, wat 281 miljoen tokens uit circulatie haalde en bijdroeg aan een prijsstijging van 30% in de afgelopen maand. SHIB handelt momenteel boven zijn 50-daagse en 200-daagse EMA’s, wat wijst op een bullish sentiment; toch heeft het moeite om de weerstandsniveau van $0.00001870 te doorbreken. Het niet slagen hiervan kan leiden tot een hertest van de steunzone van $0.000016.

Rexas Finance (RXS): Zekerheid met Tokenisatie van Real World Assets (RWA)

Rexas Finance biedt een van de zekerste maar unieke manieren om enorme rendementen op investeringen te behalen. De token is ingesteld om de crypto-community over te nemen met zijn unieke en zeldzame benadering van tokenisatie en investeringen, waarbij het tokens uit de traditionele markt haalt, gericht op onder andere onroerend goed, vaste mineralen, kunstwerken en verhandelbare grondstoffen. Rexas Finance verandert de blockchain-omgeving door obstakels voor real-world asset-tokenisatie weg te nemen en gewone mensen toegang te geven tot investeringsmogelijkheden die voorheen waren voorbehouden aan institutionele elites. Gebruikers kunnen eenvoudig tokens maken, houden en verhandelen die zijn ondersteund door tastbare activa, zoals onroerend goed, via het gebruiksvriendelijke platform dat geen technische kennis vereist. In tegenstelling tot bestaande benaderingen die het tokenisatieproces bemoeilijken, richt Rexas Finance zich op eenvoud en efficiëntie, waardoor zowel particulieren als bedrijven waardevolle activa gemakkelijk kunnen toewijzen en verhandelen. Met zijn gedurfde ambitie om eigendom te democratiseren, herdefinieert het de investeringswereld door iedereen, overal, in staat te stellen om real-world assets te tokeniseren en erin te investeren, en zo niet alleen het financiële ecosysteem, maar ook de toekomst van assetbeheer te revolutioneren.

Banner Rexas

Een Bundel van Voordelen

Rexas Finance (RXS) heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in cryptocurrency met de voorverkoop van zijn native token, RXS, die op 8 september 2024 werd gelanceerd. Dit is een cruciale mijlpaal voor het platform, aangezien het de tokenisatie van real-world assets (RWA) wil transformeren en investeerders de kans biedt om vroegtijdig deel te nemen aan een mogelijk baanbrekende beweging in het DeFi-ecosysteem. Momenteel bevindt de token zich in fase 4 van de voorverkoop en verkoopt RXS-tokens voor $0,060, met een totale voorraad van 1 miljard RXS-tokens. Het project heeft al meer dan $3,8 miljoen opgehaald, met een verkoop van meer dan 80 miljoen RXS-tokens, wat wijst op groot vertrouwen van investeerders naarmate het de vierde fase van de voorverkoop ingaat. Daarnaast heeft Rexas Finance een notering op CoinMarketCap (CMC) verkregen, wat de zichtbaarheid en betrouwbaarheid in de bredere markt vergroot. Om de opwinding te vergroten, heeft het platform een giveaway van $1 miljoen geïntroduceerd als een slimme zet om vroege supporters te bedanken en nieuwe leden aan te trekken in de groeiende community. Met 20 gelukkige communityleden die $50.000 aan RXS-tokens winnen, is de betrokkenheid op het Rexas-platform toegenomen door de grote vraag naar tokens. Naarmate de verwachting groeit, houden cryptoliefhebbers en investeerders Rexas Finance nauwlettend in de gaten, vanwege het potentieel om een doorbraak te creëren in de snel veranderende tokenisatiemarkt. Deze vroege tractie, samen met de belofte van integratie van real-world assets, plaatst Rexas Finance in een goede positie om de manier waarop assets worden getokeniseerd en verhandeld in de gedecentraliseerde wereld opnieuw vorm te geven.

De Kroon Overnemen met 6700%

Terwijl Shiba Inu (SHIB) aan populariteit en marktaandeel blijft winnen, belooft de ontwikkeling van Rexas Finance (RXS) een nog explosiever traject. Met een gewaagde groeipotentie van 6755% is Rexas Finance klaar om de dominantie van SHIB te bedreigen, vooral door zijn innovatieve benadering van tokenisatie van real-world assets (RWA). Hoewel SHIB’s recente winsten opmerkelijk zijn, onderscheidt de nieuwe strategie van Rexas Finance om traditioneel illiquide activa—zoals onroerend goed en grondstoffen—om te zetten in gemakkelijk verhandelbare tokens het als een game changer in de blockchain-industrie. Met deze kroon belooft Rexas Finance zesvoudige rendementen voor vroege investeerders, met een verwachte beursintroductieprijs van $0,2 tegen 2025. Deze prijsstijging en vele andere factoren trekken Rexas aan om de leiding te nemen en te zegevieren over Shiba Inu.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk