Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu stijgt 8% na geruchten over listing op Robinhood

Shiba Inu heeft Polygon ingehaald wat betreft marktkapitalisatie. Dit komt vanwege de nieuwe Robinhood-geruchten over een listing op het platform.


Nepnieuws of niet?

De prijs van Shiba Inu steeg met meer dan 8% nadat verschillende accounts tweetten dat de token eindelijk zou worden gelist door handelsplatform Robinhood. De geruchten werden vervolgens opgepikt door het Twitter-account van de financiële website Zero Hedge. Dit account heeft meer dan 1,1 miljoen volgers.

De prijs Shiba Inu piekte zelfs even tot $0.00003240, zakte vervolgens wat terug, en ligt vandaag weer op $0.00003205.

SHIB 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Is het Fake news?

Het gerucht lijkt echter afkomstig te zijn van een Twitter-account genaamd “First Squawk,” dat berucht is voor het verspreiden van fake-nieuws. In oktober tweette hetzelfde account dat Shiba Inu zou worden gelist op Robinhood, onder verwijzing naar een anonieme bron. Dit werd ontkend door het bedrijf.

In februari tweette “First Squaw” ook dat de SEC een onderzoek ging instellen naar Tesla CEO Elon Musk vanwege zijn Dogecoin tweet. Ook dit was nepnieuws.

Toch is er wel een kans dat SHIB ooit gelist gaat worden op Robinhood. Een Change.org petitie om Shiba Inu op de lijst van het populaire online handelsplatform te krijgen heeft meer dan een half miljoen handtekeningen verzameld. Het heeft vooralsnog echter nog niet mogen baten.

In november zei Christine Brown, Robinhood Crypto’s COO, dat het bedrijf geen haast had om ondersteuning voor nieuwe cryptocurrencies toe te voegen, door te stellen dat het kwaliteit boven kwantiteit stelt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten