Shiba inu coin, shib
Shiba inu

Shiba Inu team hint met geheimzinnige aankondiging op nieuwe samenwerking

Ondanks de onzekerheid rondom Bitcoin (BTC) blijft het Shiba Inu (SHIB) netwerk volop in ontwikkeling. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, heeft recent een cryptisch bericht op sociale media geplaatst, bestaande uit enkel een handdruk-emoji. Deze subtiele hint heeft de nieuwsgierigheid van de SHIB-gemeenschap gewekt, met veel speculatie over mogelijke nieuwe partnerschappen. Veel investeerders vermoeden dat de hint mogelijk verband houdt met Shibarium, de Layer-2 oplossing van Shiba Inu.

De recente activiteiten rondom ShibaSwap en Shibarium suggereren dat het team mogelijk binnenkort een belangrijke aankondiging zal doen. Een ander bericht van een teamlid, Lucie, versterkte deze speculatie. Zij gebruikte een ketting-emoji in haar bericht, wat mogelijk wijst op een verbinding met de gedecentraliseerde exchange (DEX) ShibaSwap. Deze speculatie wordt ondersteund door eerdere hints over de lancering van ShibaSwap 2.0 in 2024.

Daarnaast kan de cryptische post van Kusama ook betrekking hebben op de BONE-token, een cryptocurrency binnen het Shiba Inu ecosysteem die als governance-token dient. In een gerelateerde post sprak Lucie over de BONE-token en gebruikte daarbij ook een handdruk-emoji, wat de speculatie over nieuwe ontwikkelingen binnen het Shiba Inu ecosysteem verder aanwakkert.

Shibarium vestigt record

Shibarium, het Layer-2 netwerk van Shiba Inu, noteerde aan het einde van vorig jaar aanzienlijke vooruitgang, met een recordaantal van 185 miljoen transacties. Op 24 december bereikte het zelfs een opmerkelijke piek van 7,82 miljoen transacties op één dag. Een belangrijke mijlpaal was de eerste hard fork van Shibarium, die de overgang naar het Ethereum-testnet Sepolia markeerde. Deze stap is cruciaal gebleken voor het verbeteren van zowel de schaalbaarheid als de functionaliteit van het netwerk.

Deze ontwikkelingen bij Shibarium zijn veelbelovend en kunnen op de lange termijn een gunstige impact hebben op de verdere groei van het netwerk. Ze zouden ook kunnen bijdragen aan het bereiken van nieuwe hoogtes in de koers van de Shiba Inu-token. De focus op verbeterde schaalbaarheid en functionaliteit is een essentieel aspect voor het vergroten van de aantrekkelijkheid en het gebruik van Shibarium binnen de crypto-gemeenschap.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?