Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shibarium, bereikt nieuwe mijlpalen ondanks stagnerende SHIB koers

Hoewel de koers van Shiba Inu (SHIB) niet aanzienlijk stijgt, maakt zijn Layer-2 platform, Shibarium, indrukwekkende vorderingen. Volgens gegevens van Shibariumscan registreerde het netwerk een record van 185 miljoen netwerk transacties. Op 24 december piekte het aantal transacties per dag zelfs op 7,82 miljoen.

Deze toename in transactievolume is een indicatie van verhoogde activiteit op het netwerk, wat wijst op een groeiende adoptie en belangstelling voor het Shiba Inu ecosysteem. Deze ontwikkeling legt een solide basis voor verdere groei en zou kunnen helpen bij het doorbreken van het weerstandsniveau van $0,000011.

Een belangrijke factor in deze stijging is de eerste hard fork van Shibarium. Deze omvatte een succesvolle migratie van het Shibarium-testnet naar Sepolia, een testnet voor Ethereum (ETH) dat gebruikt wordt voor het testen en ontwikkelen van upgrades voordat deze op het hoofdnetwerk worden toegepast. Deze stap is gericht op het verbeteren van de schaalbaarheid van Shibarium. De migratie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen bieden ruimte voor de implementatie van nieuwe technologieën en functies, die de algehele functionaliteit en prestaties van het netwerk ten goede kunnen komen.

Google Bard’s prognose voor de SHIB koers

Google’s kunstmatige intelligentie (AI) Bard heeft onlangs voorspellingen gedaan over de toekomstige prijsontwikkeling van SHIB, met een specifieke focus op enkele kritieke psychologische prijsniveaus. De AI geeft aan dat het haalbaar lijkt om binnen 1-2 jaar een prijs van $0,0001 te bereiken, gestimuleerd door groei en toenemende adoptie binnen het Shiba Inu ecosysteem.

Echter, het bereiken van het niveau van $0,001 wordt gezien als aanzienlijk moeilijker, met een verwachte tijdsduur van mogelijk 5-10 jaar of zelfs langer, afhankelijk van of dit doel überhaupt realistisch is. Een prijs van $0,01 wordt als zeer onwaarschijnlijk beschouwd vanwege de aanzienlijke toename die daarvoor nodig zou zijn.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC