Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Shiba Inu Viert Zijn Derde Verjaardag: Token Burn en Toekomstige Verwachtingen

De fascinatie voor het ‘burnen’ van Shiba Inu (SHIB) blijft groeien binnen de SHIB-gemeenschap, waarbij velen hopen op het verbranden van triljoenen tokens. De allereerste substantiële en meest opvallende Shiba Inu burn vond plaats in mei 2021. Deze werd verricht door Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum, die destijds 41% van de SHIB-voorraad verbrandde.

Buterin, die zonder zijn medeweten de helft van de totale SHIB-voorraad in bezit had, besloot om 90% van zijn SHIB-tokens te verbranden. Deze beslissing kwam op een moment dat zijn bezit een geschatte waarde had van ongeveer $7,35 miljard. Buterin liet doorschemeren dat hij niet de bron van dergelijke macht wilde zijn. In één enkele transactie werden bijna 410,2 biljoen tokens naar een inactief blockchainadres gestuurd, waardoor ze effectief uit de circulatie werden genomen.

De constante SHIB Burn

Sinds deze historische gebeurtenis is het burnen van Shiba Inu gestaag voortgezet. Tot nu toe zijn er 410 biljoen SHIB-tokens uit de initiële voorraad van 1 quadriljoen tokens verbrand.

Volgens de Shibburn-website zijn er in de afgelopen zeven dagen in totaal 268 miljoen SHIB-tokens verbrand in 107 transacties. In de afgelopen 24 uur zijn er meer dan 50 miljoen SHIB-tokens verbrand in 11 transacties.

Shiba Inu Viert Zijn Derde Verjaardag

Vandaag markeert een historisch moment in de wereld van cryptocurrency: Shiba Inu viert zijn derde verjaardag. Deze mijlpaal, eerder aangekondigd in een tweet van het officiële SHIB Twitter-account, heeft een golf van opwinding veroorzaakt binnen de gemeenschap.

In augustus 2020 lanceerde Ryoshi, de mysterieuze maker van Shiba Inu, de cryptocurrency. Sindsdien heeft SHIB een aanzienlijke groei en ontwikkeling doorgemaakt, en vandaag is het tijd om te vieren en terug te kijken op deze indrukwekkende prestatie.

Conclusie

De viering van de derde verjaardag van Shiba Inu markeert een belangrijke mijlpaal voor de SHIB-gemeenschap. Tegelijkertijd blijft het proces van het ‘burnen’ van SHIB-tokens, dat begon met de historische actie van Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin, een cruciaal aspect in de strategie van de munt. Recentelijke data toont aan dat het ‘burnen’ gestaag doorgaat, met honderden miljoenen tokens die wekelijks worden verbrand.

Naarmate SHIB zijn derde verjaardag viert, staan er talrijke aankondigingen en ontwikkelingen in de planning tijdens de Blockchain Futurist Conference. Fans en investeerders kijken met grote verwachtingen uit naar deze ontwikkelingen, en de toekomst van SHIB ziet er rooskleurig uit.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’