ripple, xrp, donker
Ripple, Shiba inu

Shiba Inu & XRP Breiden uit naar 190 Landen via Partnerschap met Wirex & Onramper

Shiba Inu (SHIB) en XRP zetten een stap vooruit door partnerschappen aan te gaan met het crypto-betalingsbedrijf Wirex en het crypto on-ramp bedrijf Onramper. Deze samenwerkingen zullen hun bereik vergroten in meer dan 190 landen.

Onramper voorziet in on-ramp technologie die fiatgeld, zoals de dollar en euro, converteert naar cryptovaluta. Het biedt ontwikkelaars een kant-en-klare oplossing om betalingservaringen voor fiat en crypto te creëren, die gekoppeld kunnen worden aan bekende platforms zoals Stripe. Aan de andere kant is Wirex een digitaal betalingsplatform met als missie om zowel crypto als traditionele valuta toegankelijk te maken voor iedereen. Het platform biedt diverse diensten waarmee gebruikers valuta kunnen aankopen en verhandelen.

Wirex en Onramper hebben al geruime tijd een samenwerkingsverband, met als gezamenlijk doel het bevorderen van de algehele adoptie van cryptovaluta in zoveel mogelijk landen. Wirex heeft de widget van Onramper geïntegreerd in zijn wallet, waardoor gebruikers toegang hebben tot meer dan 250 cryptovaluta. Dit omvat grote namen zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), een verscheidenheid aan stablecoins en ook de memecoin SHIB. De Wirex wallet is gemakkelijk te downloaden voor zowel Android als IOS.

Het belang van crypto toegankelijk maken

Wereldwijd hebben miljarden mensen, voornamelijk in ontwikkelingslanden, geen toegang tot traditionele banksystemen. Cryptocurrencies kunnen een oplossing bieden door deze mensen toegang te verlenen tot financiële diensten, zonder afhankelijkheid van traditionele banken. Naarmate meer verkopers en dienstverleners cryptovaluta als geldig betaalmiddel accepteren, neemt de praktische waarde ervan toe. Dit kan vervolgens leiden tot een grotere vraag en een stijging van de prijs.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB, XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken